Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANAYİ ESNAFINDAN ŞEHİTKAMİLE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Şehitkamil Belediyesi, 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde yol açma çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıfır asfalt çalışması başlattı. Çalışmalardan memnun kalan esnaf, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:23
Kaynak: İHA
SANAYİ ESNAFINDAN ŞEHİTKAMİLE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Sanayicilerin en büyük destekçisi olan Şehitkamil Belediyesi, yaptığı çalışmalarla esnafın gönlünde yer edindi. İlçede planlı ve programlı hareket eden Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde eksik görülen yerlerde yaptığı yol açma çalışmasının ardından altyapının da tamamlanmasıyla birlikte sıfır asfalt çalışması başlattı. Yapılan asfaltlama çalışmasına ilişkin değerlendirmede bulunan esnaf, çalışmaların kendilerini çok memnun ettiğini ifade etti.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR

Geniş çaplı yol açma ve sıfır asfalt çalışmasının sürdüğü 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde yapılan hizmetlerle ilgili konuşan esnaf Orhan Hakdemir, “Yaklaşık 2 yıldır 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde garaj işletmeciliği yapıyorum. 2 yıl süre zarfı içerisinde yollarımız çok kötüydü, topraktı ve yollarımız çok dardı. Araçlar, buraya zorluklarla ulaşabiliyordu. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz burada geniş çaplı yol açma çalışması başlattı. Yolların açılmasıyla birlikte altyapısının da tamamlanmasıyla birlikte asfalt çalışması yapıldı. Şuan yollarımız, asfaltlanmış ve hizmetimize sunulmuş. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Gerçekten Şehitkamil Belediyemiz büyük hizmetler yapıyor. Emeği geçen herkese 25 Aralık Sanayi Sitesi esnafı olarak yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

BU YOLLARIN DÜZENLENMESİNE EN ÇOK BİZLER SEVİNDİK

Çalışmalar öncesi yollarda zorluk yaşadıklarını dile getiren Başpınar-Gatem Dolmuş Durağı Başkanı Osman Çelik, “Eskiden 25 Aralık Sanayi Sitesi’nin yolları çok berbat durumdaydı. Minibüslerimiz bu yolu kullanmakta zorluk çekiyordu. Bu yolları en çok kullanan bizim minibüslerimiz. Bu yolların düzenlenmesine en çok bizler sevindik. Şehitkamil Belediyemiz, gerçekten güzel hizmetler yaptı. Yollar genişledi, asfaltlandı. Giriş-çıkışlarımız güzel oldu. Belediyemiz, sadece 25 Aralık Sanayi Sitesi’nin yollarını değil, KÜSGET ve GATEM bölgesinin tamamının yollarını açtı ve asfaltlama çalışmasını yapıyor. Şehitkamil Belediyesinden memnunuz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.