Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayinin gurur firmaları

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2019 Araştırma Sonuçlarını” değerlendirerek, listede yer alan Gaziantepli firmaları kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2020 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:56
Kaynak: İHA
Sanayinin gurur firmaları

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Gaziantep’ten 26 firmanın yer almasının gurur verici olduğunu belirten GTB Başkanı Akıncı, küresel alanda ivme kaybeden ekonomik aktivitelere rağmen Gaziantep’in ekonomide yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam ettiğini söyledi

2017 ve 2018 yıllarında İSO 500’de yer alan Gaziantepli firma sayısının 24 olduğunu anımsatan Akıncı, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“2019’da dış faktörlerin de etkisiyle yaşanan çeşitli ekonomik sorunlara rağmen Gaziantepli firmalarımız gece gündüz demeden üretmeye, ihracata ve istihdama katkı sağlamaya devam etti. Bu sayı 2019’da iki artışla 26’ya yükseldi. Amacımız ve hedefimiz bu rakamın çok daha yüksek noktalara taşınması ve şehir olarak milli ekonomimize sağladığımız desteğin daha da artması” dedi.

Akıncı, büyük bir azim ve kararlılıkla her türlü şartta üretmeye devam eden Gaziantepli firmaları ve çalışanlarını yürekten kutladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.