Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanibey Barajı ve HES çalışanları iftarda buluştu

Sanko Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından, Adana’nın İmamoğlu ve Aladağ ilçeleri arasında, Seyhan Nehri üzerinde inşa edilen Sanibey Barajı ve Hidroelektrik Santralı (HES) çalışanları iftar yemeğinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 02:18
Kaynak: İHA
Sanibey Barajı ve HES çalışanları iftarda buluştu

Sanibey Barajı Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanko Enerji Grup Başkanı Turgut Konukoğlu, Sanko Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman İlden, Sanko Enerji CEO'su Adil Tekin, Yatırımlar ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sayın, Projeler Genel Müdür Yardımcısı Volkan Doğan ve Sanibey Barajı İşletme Müdürü Zafer Karakuzulu da katıldı.

İşletme çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen yemekte, SANKO Holding’te 20. çalışma yılını dolduran İşletme Müdürü Zafer Karakuzulu’nun, içerisinde lazerle fotoğrafı işlenmiş kristal plaketini SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konukoğlu takdim etti.

Şanslı çalışanlara yapılan çekilişlerle tam ve yarım altın hediye edilen iftar programında işletmede hiç devamsızlık yapmayan ve yıl içerisinde işletmelerin daha verimli çalışması için en çok öneri verenler de tam altınla ödüllendirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.