Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO, A Plus Üniversite olarak derecelendirildi

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:43
Kaynak: İHA
SANKO, A Plus Üniversite olarak derecelendirildi

SANKO Üniversitesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, Üniversite Araştırma Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) sonuçlarına göre, Öğrenim Deneyiminin Tatminkârlığı kategorisinde A Plus Üniversite olarak derecelendirildi.

Araştırma, 123 devlet ve 65 vakıf olmak üzere, 188 üniversiteden 35 binin üzerinde öğrencinin katılımı ile altı kategoride yapıldı.

SANKO Üniversitesi, deneyim tatminkarlığı, akademik destek ve ilgi, kurumun yönetim ve işleyişinden memnuniyet ile kişisel gelişim ve kariyer desteği sıralaması ana başlıklarında öğrencilerinden tam destek aldı.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da TÜMA sonuçları çabalarımızın değer gördüğünü bir kez daha göstermiştir. Üniversitemiz Öğrenim Deneyimi ve Tatminkarlığı' sınıflamasında A Plus, 'Akademik Destek ve İlgi', 'Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet' ile "Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği" sınıflandırmalarında ise A kategorisinde değerlendirilmiştir. Sonuçlar üniversitemiz adına için gurur ve mutluluk vericidir" dedi.

Kurulduğu günden bu yana, gerek Gaziantep, gerekse bölge için eğitim, bilim ve sağlık hizmetinde önemli başarılara imza atmayı hedefleyen SANKO Üniversitesi'nin ulusal ve uluslararası arena da söz sahibi olmak adına azimle yoluna devam ettiğini kaydeden Prof. Dr. Dağlı, "Gerek Mütevelli Heyetimiz gerek akademik ve idari kadromuz gerekse öğrencilerimiz ve velilerimizle bir aile olmanın büyük avantajını yaşıyoruz. Katkısı olan herkes teşekkür ediyorum. Bizi tercih eden ve bu akademik yılda aramıza katılmak için tercih edecek öğrencilerimizle daha büyük başarılara birlikte ulaşacağımız inancındayız. Bu başarı hepimizin" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.