Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO büyüklüğünü gösterdi

SANKO Holding, Gaziantep Valiliği’nin “Kalbe Dokun, Gönül Kazan” sloganı ile başlattığı “Gönül Seferberliği” kampanyasına, 21 bin paket gıda yardımı ile destek sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2020 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 05:41
Kaynak: İHA
SANKO büyüklüğünü gösterdi

Gaziantep Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahibi 21 bin aileye ulaştırılacak paketlerde, 5’er kilogram yağ, şeker, pirinç ve makarna bulunuyor.

Valilikten yapılan açıklamada, yardım paketleri için herhangi bir talep alınmayacağı ve yardımların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı ihtiyaç sahiplerinin evlerine Vefa Sosyal Destek Gurubu tarafından bırakılacağı bildirildi.

Küresel bir sorun olan koronavirüs salgını ile mücadelede şehrin hayırseverlerinin ön saflarda yer aldığını belirten Gaziantep Valisi Davut Gül, bu zor süreçte desteğini esirgemeyen SANKO Holding ailesine teşekkür ederek herkesi gönül seferberliği kampanyasına desteğe davet etti.

DİĞER DESTEKLER

Bu arada, SANKO Holding, küresel salgın kökenli ekonomik sıkıntılarının çözümüne katkı sunmak amacıyla Türkiye genelinde SANKO şirketlerinde istihdam edilen, taşeron ve stajyerler dahil 14 bini aşkın çalışana 1000’er TL destek sağladı.

SANKO, çalışanların yanı sıra, müşterilerinin, Türkiye’nin ve dış ticarette pazar konumunda olan ülkelerde yaşanan sağlık kökenli ekonomik sıkıntılarına çözüm olması amacıyla da 31 Mart 2020 tarihine kadar SANKO şirketlerinden yapılan tüm satışların vadelerini, ‘vade farklı ilave edilmeksizin’ 60 gün ertelemişti.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, müşterilere ve topluma karşı duyarlılıklarının bir gereği olarak, müşterilerin mevcut borçlarının tamamına da ilave 60 gün vade tanındığını anımsatmış ve “İçerisinde bulunduğumuz hassas dönemden çıkışımız için herkesin bireysel önlemlerinin yanı sıra, toplumsal dayanışmanın da gerekliliğine inanıyoruz” ifadelerine yer vermişti.

“Her zaman çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve ülkemizin çıkarını ön planda tutarız. Ülkemiz ve milletimiz varsa biz de varız. Bu anlayışla var olduk, olmaya da devam edeceğiz” diyen Konukoğlu, kurucusu olduğu ASCE İnşaat’ın da müşterilerine destek olmak amacıyla Mart ve Nisan ayları taksitlerinin ödeme vadesini 60 gün ertelediklerini ve bu taksitlere herhangi bir vade farkı uygulanmamasına karar verdiklerine vurgu yapmıştı.

Her şeyi devletten bekleyerek hiçbir milletin layık olduğu değere ulaşamayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.