Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO ÇALIŞANLARI KAN BAĞIŞI YAPTI

SANKO Holding’in Gaziantep ve bölgede faaliyet gösteren işletmelerinde görev yapan yönetici ve çalışanları, Covid-19 pandemisi nedeniyle Türk Kızılay kan merkezlerindeki kan stoklarına katkı sunmak amacıyla kan bağışında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:05
Kaynak: İHA
SANKO ÇALIŞANLARI KAN BAĞIŞI YAPTI

SANKO Holding merkez ve holdinge bağlı şirketlerde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında 299 ünite kan bağışı yapıldı.

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle kan bağışının öneminin daha da arttığına dikkat çeken SANKO Holding Personel Direktörü Gündüz Taşkın, SANKO ve çalışanlarının her zaman olduğu gibi toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini söyledi.

Toplumun birbirine daha fazla destek olması gereken bir süreçten geçildiğini anımsatan Taşkın, “SANKO ailesi olarak, Türk Kızılay kan merkezlerindeki kan stoklarına katkı sunmak amacıyla kan bağışı kampanyası başlattık. Arkadaşlarımız da ilgi göstererek kampanyaya destek verdi. Anlamlı ve önemli kampanyaya ilgi gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Taşkın, kampanya kapsamında; SANKO Holding merkez, Sanko Tekstil, Süper Film Ambalaj, Çimko Çimento, Sanko Havlu, Gaziantep Ytong, SANKO Üniversitesi ve Hastanesi ile Sanko Tekstil Adıyaman İşletmesi yönetici ve çalışanlarının Türk Kızılay’a kan bağışında bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.