Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanko Enerji'den eğitime katkı

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2021 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:29
Kaynak: İHA
Sanko Enerji'den eğitime katkı

Sanko Enerji Grubu, Adana İmamoğlu Kaymakamı Mehmet Aksu tarafından, ilçedeki okullara robotik kodlama sınıfı yapılması için başlatılan projeye destek olarak İmamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna bir robotik kodlama sınıfı yaptı. 

Sadece robotik kodlama sınıfı için gereken malzemeleri almakla yetinmeyen Grup, öğrencilerin kendilerine ilham veren bir ortamda çalışabilmeleri için özgün bir mimari konsept tasarlayarak, sınıfı sıfırdan inşa etti. 

Bu eğitim öğretim yılı için yapılarak teslim edilen sınıfın açılışı, İmamoğlu Kaymakamı Mehmet Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Saldamlı, okuldaki öğretmenler, Sanko Enerji Sanibey Barajı İşletme Müdürü Zafer Karakuzulu ve İşletme personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Böylece, İmamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri yeni öğretim yılına başlarken keyifli bir sürprizle karşılaşmış oldu.

Proje kapsamında ilçede yaklaşık 30 okula robotik kodlama sınıfı yaptırdıklarını söyleyen İmamoğlu Kaymakamı Aksu, gösterdikleri özen ve verdikleri emek için Sanko Enerji Grubu yöneticilerine teşekkür etti.

Geleceğin dünyasında var olabilmek için tüm çalışmalarını dijital platforma taşıyan Sanko Enerji Grubu yöneticileri ise dijitalleşmeyi eğitimle buluşturan bir çalışmaya imza atmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Sanko Enerji Grubu geçtiğimiz sene Salihli’de ve bu öğretim yılında Mut’taki birer okula da aynı şekilde robotik kodlama sınıfı yaptırarak hediye etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.