Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji’nde spor etkinlikleri

Özel Seçkin Kolejinde sporun çocuk ve gençlerde fiziksel, duyusal, sosyal ve bilişsel kazanımları desteklediği prensibiyle ile yola çıkılarak sportif etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:57
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji’nde spor etkinlikleri

Özel Seçkin Kolejinde tüm sınıflar futbol takımlarını kurup antrenmanlar yaparak ,eşleştikleri sınıflarla futbol karşılaşması yapıyor. Tüm maçların yapılmasının ardından finale kalan sınıfların yapacağı final maçı ile Seçkin Koleji Futbol Turnuvası 2019 yılının galip sınıfı ve takımı belli olacak.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü Eyüp Yılmaz, spor etkinlikleriyle ilgili, “Bizce spor, öğrencilerimizin sadece bedenini değil, bütünsel gelişimleri için son derece önemli ve gereklidir. Öğrencilerimizin gerek psikolojik gerekse sosyal bakımdan gelişmelerinde, oyunla birlikte sporun önemli bir yeri vardır. Çünkü çocuklarımız bu faaliyetlere katılırken aynı zamanda grup içerisinde hareket etmeyi, kazanmayı veya kaybetmeyi, kurallara uymayı öğrenmektedir. En önemlisi, öğrencilerimiz sportif aktivitelere katılarak, kendine güven duygusunu kazanmakta ve toplumun bir ferdi olduğunu anlamasını ve demokratik hayatın gerektirdiği tavır ve alışkanlıklar kazandırmayı amaçlamaktayız.” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.