Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin’li öğrenciler ödüllendirildi

Özel Seçkin Kolejinde Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Seçkin Koleji öğrencileri arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 22:40
Kaynak: İHA
Seçkin’li öğrenciler ödüllendirildi

Özel Seçkin Kolejinin öğrencilerine milli duyguları benimsetmek ve özgüvenlerini geliştirmek için gerçekleştirdiği yarışmada öğrencilerinin, hazırladıkları kara kalem, guaj boya, akrilik boyalarla yaptıkları resimlerden oluşan sergi ve Gaziantep’in kurtuluş destanını anlatan şiirlerin bulunduğu köşeler katılımcıların büyük beğenisini topladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle madalyaları verildi.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü Eyüp YILMAZ, “Öğrencilerimizin, akademik çalışmaların yanında sportif, sanatsal, kültürel çalışmalarla çok yönlü gelişim göstermelerini hedeflemekteyiz. Sanatın önemini hissettirmek, sanata olan algıyı geliştirmek, milli duyguları benimsetmek kurumsal ve eğitimsel bir sorumluluğumuzdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Yüksek bir insan toplumu olan Türk Milletinin tarihi bir özelliği de güzel sanatları sevmek ve onunla yükselmektir. Bunun içindir ki, milletimizin yüksek karakterini, yorulmaz çalışkanlığını, doğuştan gelen zekasını, ilme bağlılığını, güzel sanatlar sevgisini ve milli birlik duygusunu devamlı olarak ve her türlü vasıta ve önlemlerle bağlayarak geliştirmek milli idealimizdir. İlkesinden yola çıkarak katılım gösteren ve dereceye giren öğrencilerimizi yürekten kutlarım” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.