Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin’li öğrenciler YKS Kampında

Özel Seçkin Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için YKS’ye hazırlık amacıyla düzenlenen kamp tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:21
Kaynak: İHA
Seçkin’li öğrenciler YKS Kampında

Üniversite sınavına 5 ay gibi bir süre kalan Özel Seçkin Koleji öğrencileri için Mersinde YKS kampları düzenlendi.

Öğrenciler, belirli periyodlarla girdikleri deneme sınavları, ardından gerçekleşen soru çözümleri ve serbest çalışma saatlerinin yanı sıra farklı etkinliklerle de hem streslerini atıyor hem de başarı çıtalarını yükseltiyorlar.

Özel Seçkin Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Bahattin Avanaş, düzenlenen kamp ile ilgili, YKS için 5 aylık bir süre kaldığının altını çizerek öğrencilerin çalışma tempolarını yavaş yavaş yükseltmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Düzenlenen kampın öğrencilerin eksiklerini tamamlamaları için bir fırsat olarak gördüklerini ifade eden Avanaş, “Kamplarımızın çok faydalı geçeceğine inanıyorum. Hem çalışma tempomuz hem de öğrencilerimizin azmi ile istediğimiz noktalara ulaşacağız. Öğretmenlerimiz de bu süreçte her türlü desteği öğrencilerimize sağlıyorlar. Her öğrencimiz için bireysel çalışma programları hazırlandı. Bu program sayesinde öğrencilerimizin eksikleri tamamladı. Öğretmenlerimize özverilerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.