Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil Belediyesi boş durmuyor

Şehitkamil Belediyesi, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek adına ilçenin tamamında dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yürütülen hijyen çalışmaları memnuniyetle karşılanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2020 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:19
Kaynak: İHA
Şehitkamil Belediyesi boş durmuyor

Dünya genelinde etkili olan koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını engellemek adına ilçe genelinde hummalı bir dezenfekte çalışması yürüten Şehitkamil Belediyesi, hijyen faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bugün; yollar, sokaklar, kaldırımlar, otobüs durakları, çöp konteynırları, çöp kamyonları insan sağlığına zararsız olan doğal ilaçlarla yıkanarak dezenfekte edildi. Ayrıca halkın sağlığının korunması adına hizmet veren aile sağlığı merkezlerinde de dezenfekte çalışması yapıldı.

MAHALLEMİZDEKİ HER YER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Yürütülen çalışmalara ilişkin görüş belirten Pancarlı Mahalle Muhtarı Didem Kalkan, şu açıklamada bulundu:

“Malum, koronavirüs dolayısıyla işlerimizi aksatmamaya çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyesi, bu konuda kesinlikle üzerine düşen görevi yerine getirmektedir. Koronavirüs nedeniyle mahallemizdeki her yer dezenfekte ediliyor. Hatta şu an itibariyle dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Emeklerinden ötürü Pancarlı Mahallesi olarak Şehitkamil Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Evde kalınması gerektiğini bir kez daha söylemek istiyorum. Evde kal Gaziantep, evde kal Türkiye. ”

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür eden Sarıgüllük Mahalle Muhtarı İbrahim Döner, şunları söyledi:

“Mahalle sakinlerim adına ilgilerinden ve desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok çok teşekkür ederim. Belediyemiz, bu zorlu günlerde mahallemizi, Şehitkamil’imizi yalnız bırakmadı. Mahallemizdeki sokaklar, yollar, kaldırımlar, otobüs durakları, çöp konteynırları, dükkanlar belediyemizin ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor. Yapılan çalışmalar için çok çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.