Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞEHİTKAMİL PERSONELLERİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Şehitkamil Belediyesi personelleri, Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına gönüllü destekte bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2019 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 07:16
Kaynak: İHA
ŞEHİTKAMİL PERSONELLERİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Olası kan ihtiyacını karşılamak adına yapılan kampanyaya Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun öncülüğünde belediye personellerinin büyük bir bölümü destek verdi.

Yıl içerisinde birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren Şehitkamil Belediyesi personelleri, Şehitkamil Belediyesi ve Türk Kızılay'ı iş birliğinde belediye hizmet binasında düzenlenen etkinlikte hayati bir kampanyaya katkı sağladı. Lazım olması durumunda kullanılmak üzere kan bağışında bulunan personeller, mesai bitimine kadar kan vermeye devam edecekler.

Etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren personeller, katkıları dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Kızılay Kan Merkezi yetkilileri ile çalışanlarına teşekkür ettiler.

KENDİMİZİ İHTİYACI OLANLARIN YERİNE KOYARAK DÜŞÜNMELİYİZ

Kan vermenin acil bir ihtiyaç olmadığını, sürekli bir ihtiyaç olduğunu kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak Türk Kızılay ile yapmış olduğumuz iş birliği çerçevesinde tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte bugün kan verme kampanyası başlattık. Türk Kızılay ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Biz de çok düzgün şekilde organize edilen alanda kan verdik. Allah, gerek etmesin. Kan, gerek olduğunda en önemli unsurdur. Bir ünite kan birkaç hayat kurtarabilecek. Biz burada bu kanı verirken, kendimizi ihtiyacı olanların yerine koyarak düşünmeliyiz. Sağ olsun tüm ekip arkadaşlarımız da bu konuda duyarlılık gösterdi. İşlerinden zaman ayırarak buraya geldiler ve kan bağışında bulundular. Türk Kızılay ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde belirli periyotlarla kan vermeye özen gösteriyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak biz, geniş bir aileyiz. Yaklaşık 2 bin 700 çalışanı olan bir ekip. Bu ekip içerisinden imkanlar dahilinde Türk Kızılay'ımıza kan yönünden destek olmaya gayret gösteriyoruz " açıklamasında bulundu.

İKİ EKİP AYNI ANDA 10 KİŞİDEN KAN ALIYORUZ

Yapılan iş birliği için Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür eden Gaziantep Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Doktor Mehmet Akıncı, "Tüm bağışçılarımız adına Sayın Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ediyorum. Biz, Gaziantep'teki hastanelerimizin kan ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Bugün de Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, 'ben de destek olayım' diyerek belediyenin kapılarını bizlere açtı. Burada iki ekip aynı anda 10 kişiden kan alıyoruz. Günün sonunda 200 kişinin hayatını kurtaracak miktarda kan toplamayı hedefliyoruz. Her kandan 3 kişi yararlanabiliyor. Her bağışçımız için bir fidan dikiyoruz. Böylelikle bağış yapan herkes üç can, doğaya da katkıda bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.