Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil umutlandı

CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Törende konuşan CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Umut Yılmaz, “İstediğimiz tek şey güçlü bir yönetim. Bunun içinde elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:45
Kaynak: İHA
Şehitkamil umutlandı

“CHP’Yİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ”

Şehitkamil Belediyesi devir teslim töreni Şehitkamil ilçe binasında gerçekleşti. CHP Şehitkamil ilçe başkanlığında yapılan devir teslim törenine eski başkan Hasan Nesanır, yeni atanan Umut Yılmaz ve parti üyeleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan eski CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Nesanır , Av. Umut Yılmaz’ın destekçisi olduklarını belirterek, “5 Kasım’da yaptığımız CHP Şehitkamil’in 36. Kongre neticesinde Av. Umut Yılmaz ve ekibi başkanlığa seçilmiş bulunmakta. Bundan sonra bizim yapacağımız şey kendisine destek vereceğiz. Her alanda CHP’yi en üst seviyeye çıkaracağız. Kendisine ve yönetimine hayırlı olsun diyorum. Kongrelerde yaptığı iddialı konuşmalarla birlikte çalışmalarına başladı. Kendisinin destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

“CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

Av. Umut Yılmaz ise yaptığı konuşmada CHP Bayrağını Gaziantep’te gerekli yerlere dikeceklerini vurgulayarak, “Başkanıma çok teşekkür ederim. Partimiz çok zor dönemdeydi. O dönemde elinizi değil yüreğinizi taşın altına koydunuz. Partiyi başsız bırakmadınız. Cumhuriyet Halk Partisi çalışanı, emek vereni hiçbir zaman unutmaz. Bundan sonraki süreçte de bir ağabeyim olarak yanımda olacağınızdan adım gibi eminim. Emeklerinizden dolayı size çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım. Tabi ayrıca bir iddiamız var. Çok güzel bir çalışma ile örgütümün de bana vermiş olduğu destekle inşallah biz altı oklu bayrağı Gaziantep’te gerekli olan her yere dikeceğiz. Gerekli çalışmalar başladı. Fakat bizim tek istediğimiz şey Gaziantep’te güçlü bir yönetimle seçimlere hazırlanalım. Önümüzde 2 tane seçim var. Geçmişte alınan sonuçlar ortada ve bir başarı yoktur. Biz bunun devam etmesini istemiyoruz. Benim ilçede gerçekleştiremediğimiz şeyi inşallah ilde gerçekleştireceğim ve bununla ilgili de bir örgüt toplantısı yapacağım. İstediğimiz tek şey güçlü bir yönetim. Bunun içinde elimden ne geliyorsa yapacağım” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından eski ve yeni başkan el sıkışarak devir teslim törenini tamamladı.

HABER: BERNA TORUN

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.