Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil'de 150 kişi MHP'ye katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkâmil ilçe teşkilatı parti binasında düzenlenen programla MHP'ye geçiş yapan yaklaşık 150 kişiye rozet takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:55
Kaynak: İHA
Şehitkamil'de 150 kişi MHP'ye katıldı

MHP Gaziantep İl başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "İl ve ilçe teşkilatları olarak tüm hızıyla çalışmalarımız devam ediyor. Son günlerde partimize yoğun ilgi gösteren hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün burada partimize katılmak için gelen arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Gaziantep'in sözünü söylemeye devam edecek, vatandaşlarımızın hayrına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her yerde her noktada kendimizi hissettireceğiz. Partimizin politikalarını anlatacağız. Bugün partimize gerçekleştirilen geniş katılımın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. " ifadelerini kullandı.

Taşdoğan partiye katılan yeni üyelere de hoş geldiniz diyerek rozet taktı.

MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Aziz Yücel ise programda emeği geçen Musa Kılınç ve yöneticilere teşekkür ederek, "Ülkücülük MHP'de olur" anlayışıyla üye kayıt kampanyamız devam ediyor. Şehrimizin çeşitli noktalarına açtığımız stantlarda partimize olan yoğun ilgi bizleri çok sevindirdi. Bugün burada yaklaşık 150 yeni üyemizin kaydını yaptık rozetini taktık. MHP'nin son dönemde izlediği, "Önce Devletim ve Milletim" anlayışının karşılığı, partimizin her geçen gün artan üye sayısı ile orantılıdır. Partimize kayıt olmak isteyen arkadaşlarımızı ilçe teşkilatımıza bekliyoruz" dedi.

Üye kayıt ve rozet takma törenin ardından ilçe yöneticilerine onur belgesi takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.