Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’de mahalleler tertemiz

Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan “Mahallemiz Tertemiz” projesi kapsamında oluşturulan 30 kişilik Mahallem Tertemiz Ekibi, Eyüp Sultan Mahallesini baştan aşağı temizledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:26
Kaynak: İHA
Şehitkamil’de mahalleler tertemiz

Yapılan temizlikten memnun kalan mahalle sakinleri, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesinin başlatmış olduğu “Mahallemiz Tertemiz” projesi kapsamında her gün bir mahalleyi temizleyen Mahallem Tertemiz Ekibi, ilçe genelindeki tüm mahallelerde temizliklerini sürdürüyor. Mahalle aralarındaki boş arsaları, sokakları ve caddeleri baştan aşağı temizleyen Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Mahallem Tertemiz Ekibi, son olarak Eyüp Sultan Mahallesinde temizlik çalışması yaptı. 30 kişilik bir ekiple cadde ve sokakları baştan aşağı temizleyen ekipler, Eyüp Sultan Mahallesi’ni pırıl pırıl yaptı.

MAHALLEMİZİN TAMAMI BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYOR

Yapılan temizlik çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden Eyüp Sultan Mahalle Muhtarı Mehmet Akif Durak, “Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu bu temizlik çalışmalarını çok beğeniyoruz. Mahallemizin temizlik görevlisi var. Fakat mahallem tertemiz ekibi, ayda bir defa mahallemize gelerek, mahallemizin tamamını baştan aşağı temizliyor. Mahallemizin bütün sokaklarına tek tek girip çalışmalar yapıyor. Mahallemizde girilmedik sokak ve cadde bırakmıyorlar. Belediyemizin başlatmış olduğu bu güzel projeyi bizler de sonuna kadar destekliyoruz. Yapılan hizmetlerden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine mahalle sakinleri olarak çok teşekkür ediyoruz. Bu tür hizmetlerin devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.