Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil'de ramazan etkinlikleri

Şehitkamil Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenlikleri Beylerbeyi ve Göksüncük mahallelerindeki gösterileriyle devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:03
Kaynak: İHA
Şehitkamil'de ramazan etkinlikleri

Alanı dolduran çocuklar yapılan animasyon gösterileri, Balon şhov ve birbirinden heyecanlı yarışmalarla doyasıya eğlendi.

Şehitkamil Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği Ramazan şenliklerini, Beylerbeyi ve Göksüncük mahallesinde devam ettirdi. Düzenlenen etkinlikte tiyatro, hacivat-karagöz oyunları, animasyon, çocuk tiyatrosu ve balon şhov gibi gösteriler düzenlendi. Sihirbaz gösterisini çocuklar hayret dolu bakışlarla izledi. Etkinlikte ayrıca çocuklara pamuklu şeker, elmalı şeker, balon gibi çeşitli hediyelerde verildi. Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklere katılan çocuklar, “Ramazan etkinlikleriyle gönlümüzce eğleniyoruz. Bizler için her türlü oyun ve çeşitli etkinlikler yapıldı. Burada arkadaşlarımızla birlikte yarışmalara katıldık. Hacivat-Karagöz oyununu izledik ve sihirbazlık gösterilerini hayretle izledik. Sihirbazlık gösterisi gerçekten çok güzeldi ve bizlere büyük bir heyecan verdi, çok etkilendik. Ailelerimizle birlikte doyasıya eğlendik. Bu tür etkinliklerin her zaman yapılmasını istiyoruz. Bugünde mahallemizde düzenlediği için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.