Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’deki öğretmenler kahvaltıda buluştu

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan sosyal tesislerde görev yapan öğretmenler, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla Dülük Tabiat Parkı’ndaki kahvaltıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:59
Kaynak: İHA
Şehitkamil’deki öğretmenler kahvaltıda buluştu

Farklı sosyal tesislerde görevli öğretmenler, program sonunda etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Dülük Tabiat Parkı içinde bulunan Göl Kafe Restoran’da düzenlenen kahvaltı programında öğretmenlere eşlik etti. Etkinlikte; ilçenin farklı noktalarındaki sosyal tesislerde görevli öğretmenler, bir araya geldikleri meslektaşlarıyla uzun süre sohbet etti. Programda, Şehitkamil Belediyesinin hizmetlerinin anlatıldığı tanıtım filmi de izlendi. Kahvaltı sonrası Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, öğretmenlere karanfil takdiminde bulundu

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal tesislerimizde görev yapan bütün öğretmenlerimizle kahvaltıda bir araya gelmek istedik. Ben, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

BİZ, GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan Aile Merkezi Öğretmeni Nazire Tanrıverdi, “Biz, gerçekten çok büyük bir aileyiz. Birbirimizi gerçekten bambaşka bir şekilde seviyoruz. Görev yaptığımız aile merkezlerindeki mahallerde oturan kursiyerlerimizin bize gösterdiği sevgi, ilgi bizi çok mutlu ediyor. Biz işimizi çok seviyoruz, severek yapıyoruz. Başkanımız, bize çok değer veriyor. Sağ olsunlar her sene olduğu gibi bu sene de diğer öğretmenlerimizle birlikte kahvaltı programında bir araya geldik. Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.