Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’den Amatör Spor Kulüplerine tam destek

Şehitkamil Belediyesi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:45
Kaynak: İHA
Şehitkamil’den Amatör Spor Kulüplerine tam destek

Her yıl, Gaziantep’te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine birbirinden farklı sportif malzeme yardımları yapan Şehitkamil Belediyesi, bu yılda 60 farklı spor kulübüne sporcu montu (anorak) yardımında bulundu.
Şehitkamil Belediyesi, amatör spora olan desteğini Gaziantep genelinde faaliyet gösteren 60 amatör spor kulübüne yaptığı sporcu montu (anorak) yardımı ile sürdürdü. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen malzeme dağıtım töreni, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Abdulkadir Gözegir ile amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleşti.
“Sporun ve Sporcunun yanında olmaya gayret gösteriyoruz“
Gaziantep’te faaliyet gösteren 60 farklı amatör spor kulübüne sporcu montu (anorak) armağan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu gün ve geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de amatör spor kulüplerine ve sporculara sağlıklı nesiller yetiştirebilmek adına destek olamaya devam edeceklerini belirtti. Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun yanında olmaya imkanlar dahilinde gayret gösteriyoruz. Şehitkamil Belediyesinin en önemli özelliklerinden bir tanesi bu işin mutfağında çalışmak, bu işin ortamını oluşturabilmek. Bu işin profesyonelliğe değil, amatörlüğe ağırlık vermek. İçinde bulunduğumuz salonda dahil olmak üzere bütün spor kulüplerinin emrindedir. Tabi sizin yaptığınız iş gerçekten çok cefalı bir iş. Yokluklar içerisinde bir şeyler üretmeye çalışıyorsunuz. Ama en önemlisi bu gençlerin yanlış yola gitmesini engellemek adına bir baraj oluşturuyorsunuz, buda bizim için çok önemli. Bizde ASKF ile birlikte birkaç yıldır neler yapabiliriz konusunda istişarelerde bulunuyorduk. İstişareler neticesinde montun daha öncelikli olduğunu, diğer malzemelerin bir şekilde temin edildiğini, aslında imkan olsa biz tepeden tırnağa donatabilsek, ihtiyaçlarınıza destek verebilsek. Sizlerde kabul edersiniz ki, kanunen bu limitin üzerine çıkamıyoruz” dedi.
Fadıloğlu, Türk ve Gaziantep futboluna kazandırılmak üzere bir adet spor sahası yapacaklarını müjdesini de vererek, “Şuan Belediyemize ait üç tane spor sahamız var, bir spor sahasına daha ihtiyaç oldu. Buradan bunun müjdesini de vermek istiyorum. Beykent Mahallesi’nde çok nitelikli bir spor sahasını da futbola kazandıracağız. İmar düzenlemesini bitirdik ve ihale safhasında bulunan, altında yine soyunma odaları, tribünü olacak bir şekilde spor sahasını daha hizmete koymayı hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde bu sahamızı da hem Türk futboluna hem de Gaziantep futboluna armağan edeceğiz. Ben projenin bu noktaya gelene kadar emek veren tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“Biz talep ettik Şehitkamil yerine getirdi“
Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Abdulkadir Gözegir ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na her platformda yıllardır amatör spor kulüplerine ve amatör spora yapmış olduğu büyük destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.
Gözegir, “Biz ASKF olarak Şehitkamil Belediyemizden bir şey talep ettiğimiz zaman hiçbir zaman geri çevrilmedik ve ne istediysek, ihtiyacımızı bizlere fazlasıyla vermeye çalıştılar. Var olan imkanları kullanıp, o imkanları bizlere sundular. Şuan özellikle Gaziantep’te sizlerin oynamış olduğu sahaların 3 spor sahası Şehitkamil Belediyesi’ne ait ve bu sahalar en iyi imkanlara sahiptir. Şehitkamil Belediyemizin spor alanında yapmış olduğu tüm çalışmalar büyük bir takdiri hak ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız ve kıymetli ekibi, Gaziantep’te sporun ve sporcunun en büyük destekçisi. Ben bu nedenle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Gazişehir Spor Kulübü Başkanı Hasan Koca, “Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na böylesine anlamlı bir etkinlikten dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Malzeme yardımına amatör spor kulüplerinin gerçekten çok büyük ihtiyacı var. Bunun da en büyük örneğini Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu hiçbir zaman karşılıksız bırakmıyor. Bugün sporcularımız için kışlık mont yardımı yapıldı. Aynı zamanda müjdeli bir haber de aldık, amatör futbol kulüpleri için yeni bir saha çalışması projesi var. Çocuklarımız maç ve antrenman yapma alanları çok kısıtlı. Bu konuda da Şehitkamil Belediyemiz tesislerini her zaman amatör spor kulüplerine açıyor. En azından hem bu yardımlar hem de spor sahasının yapılması bizler için çok güzel oldu. Bizlerde sporcularımız için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Tekrar dan Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve bütün emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 60 Amatör Spor Kulübü Yöneticilerine sporcu montu malzemelerini teslim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.