Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞEHİTKAMİL’İN BAYRAM HEDİYESİ MUTLU ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Gıda Bankası’nı ziyaret ederek ihtiyaç sahibi aile ve çocuklarına bayramlık kıyafet yardımında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 12:06
Kaynak: İHA
ŞEHİTKAMİL’İN BAYRAM HEDİYESİ MUTLU ETTİ

Özellikle çocukların ihtiyaçları ile ilgilenen Başkan Fadıloğlu; mutlu, huzurlu ve birlik beraberlik içinde bir bayram geçirme temennisinde bulundu.

İhtiyaç sahibi aile ve çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi giyim yardımı yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, giyim dağıtımının yapıldığı Gıda Bankası’na giderek vatandaşlarla yakından ilgilendi. Özellikle çocukların bayramlık yeni kıyafet heyecanına ortak olan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bazı çocukların kıyafet seçimlerine yardımcı oldu. Çocukların tepeden tırnağa giyimleri ile ilgilenen Başkan Fadıloğlu, ailelerle de uzun süre sohbet etti.

HEMŞERİLERİMİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

İhtiyaç sahibi ailelere her bayram giyim yardımında bulunduklarını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak, her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram öncesi de özellikle yetim yavrularımızı, diğer taraftan da ihtiyaç sahibi olan ailelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için şu an giysi dağıtımı yapıyoruz. Gıda Bankası’nda daha önceden kayıtlı olan puanlandırılmış kardeşlerimizin ihtiyaç durumuna ve çocuk sayısına göre hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik olarak ayakkabı, terlik, kıyafet, eşarbından tutun bütün ihtiyaçlarını karşılayacak sezonuna göre kıyafetler veriliyor. Bunun yanı sıra ‘Giysileriniz İkinci Bir Şans Hak Ediyor’ kampanyası adı altında topladığımız elbiselere de burada hayat veriyoruz. Ekiplerimiz tarafından toplanan kıyafetler, temizlenip, ütülenip, ambalajlı hale getirildikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza iletiliyor. Burada mümkün olduğu kadar kaynaklarımızı verimli kullanmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayır olarak verdikleri giysileri de bu şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış oluyoruz. Bu şekildeki çalışmayla bütçemizden hem daha az kaynak çıkmış oluyor hem de daha fazla insanımız kıyafetten faydalanmış oluyor. İnşallah bu başlattığımız çalışmayı devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimin şimdiden Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; mutlu, huzurlu, birlik ve beraberlik içinde bir bayram geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

ALLAH, BELEDİYE BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Yapılan yardım dolayısıyla Şehitkamil Belediyesine teşekkür eden Ayfer Karahan, “Şehitkamil Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi kıyafet yardımında bulunuyor. Bizlerin de maddi durumu yeterli olmadığı için buraya gelerek, çocuklarımız ve kendimiz için bayramlık kıyafet aldık. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Kendisi de gelerek, bizlerle yakından ilgilendi. Çocuklarımız için elbiseleri kendi elleriyle beğendi ve çocuklarımıza giydirdi. Bizler de burada ihtiyacımız olan elbise, ayakkabı, terlik, çorap aldık. Bunun yanında yine deterjan dağıtımı yapıldı onlardan da aldık. Allah, Belediye Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.