Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehreküstü konakları Abdülhamit Gül'ü ağırladı

AK Parti Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili. Abdulhamit Gül, Gaziantep'in ve Şahinbey'in tarihi Şehre Küstü Konakları'nı gezdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 00:33
Kaynak: İHA
Şehreküstü konakları Abdülhamit Gül'ü ağırladı

AK Parti Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep'i ziyaretinde Şahinbey Belediyesi tarafından Ramazan boyunca her gün 3000 kişiye iftar yemeği verilen Şehreküstü Konaklarını ziyaret etti.

İftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Gül, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Şehreküstü Konakları'nda, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz ve iftara katılan STK temsilcileri ile ülke gündemine dair bilgiler verdi.

ASLINA UYGUN

Ramazan ayında Şehreküstü Konaklarında vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, "Gaziantep'in en eski semtlerinden birsi olan Şehreküstü Konakları'nda vatandaşlar için 3000 kişiye iftar sofrası açılması gerçekten takdire şayan bir organizasyon. Başkan Mehmet Tahmazoğlu 'nu bu konuda tebrik ediyorum. Burası gerçekten çok güzel bir yer. Şeyh Fettulah Cami, Karayılan gibi manevi büyüklerin yanında şehrin özgün mimarisini ve geleneklerini koruyarak çok güzel şekilde tasarlanmış bir alan. Şehirler bize, özgün haliyle emanet edildi. Bizim de bundan sonraki nesillere bu emaneti özgün şekilde iletmemiz bir vecibe. Temel amacımız da kişilik ve kimliğini de koruyarak şehri muhafaza etmek. Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na bu konuda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.