Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehreküstüspor’un 80’nci yıl gururu

Gaziantep’in köklü takımlarından Şehreküstüspor, kuruluşunun 80. yaşını spor camiası ile birlikte kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2019 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 19:17
Kaynak: İHA
Şehreküstüspor’un 80’nci yıl gururu

Kulübün nasıl kurulduğu ve faaliyetleriyle ilgili sunum yapan TFF Temsilcisi Ali Koç geçmişte kulübe geçmiş yıllarda hizmet eden kişiler hakkında bilgiler verdi.

DOĞAN, TEŞEKKÜR ETTİ

Geçmiş yıllarda kulüpte futbol oynayan ve yöneticilik yapan birçok davetlinin katıldığı Balo’da açılış konuşması yapan Kulüp Başkanı Memik Doğan, “kulübümüzün bu güne kadar gelmesinde geçmiş yıllarda hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yıllarda da bizler kulüp için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız diyerek davete gelen bütün misafirlere teşekkür” etti.

 

BALO’YA KATILIM YOĞUN OLDU

Balo’ya ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, Futbol İl Temsilcisi Vahdettin Balsu, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Kömürcü, TÜMSAD Genel Başkanı Vakıf Demir, TÜMSAD As Başkanı Enver Bal, daha önceki yıllarda amatör ve profesyonel futbolculuk yapan şuan teknik adamlık görevini sürdüren davetliler, Şehreküstüspor’da daha önce görev yapan yöneticiler, antrenörler, futbolcuların yanı sıra spor kulüp temsilcileri katıldılar.

 

  1. YILINA ÖZEL PASTA KESİLDİ

1939 Yılında kurularak günümüze kadar faaliyetlerini devam ettiren Şehreküstüspor Kulübü 80. yılına özel pasta keserek kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

FORMALAR İMZALANDI

Şehreküstüspor’un geçmiş yıllarda giydiği formalara gelen davetlilerin imza atmasının ardından, bu formalar muhafaza edilerek ileriki yıllara kadar korunacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.