Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SELAHATTİN EYYUBİ SOSYAL TESİSİ YENİLENDİ

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan çalışma neticesinde hem büyütüldü hem de yenilendi. Tekrar hizmete sunulan Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, mahalle sakinlerini memnun etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2020 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 09:37
Kaynak: İHA
SELAHATTİN EYYUBİ SOSYAL TESİSİ YENİLENDİ

Zaman içerisinde yıpranan ve ihtiyaca nitelikli biçimde cevap veremeyen halkın ortak kullanım alanlarında çalışma yürüten Şehitkamil Belediyesi, son olarak Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisini revize etti. Önceki büyüklüğü 260 metrekare olan Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan çalışma neticesinde 510 metrekare kullanım alanına sahip oldu. Daha önce içerisinde taziye ağırlama salonu, mutfak ve WC bulunan sosyal tesisin içerisine yemekhane ve mescit de eklendi. Ayrıca dış cephesi tamamen yenilen Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları sonrası tekrar halkın hizmetine sunuldu.

MAHALLE SAKİNLERİ ADINA BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Selahattin Eyyubi Mahalle Muhtarı Cuma Kurtoğlu, şunları söyledi:

“Eski sosyal tesisimiz, küçük ve yetersiz olmasından dolayı taziye günlerinde büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Taziye sahiplerimiz, özellikle kış aylarından dolayı misafirlerini içerde ağırlamakta güçlük çekiyorlardı. Durumu, Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ilettik. Sağ olsun kendisi bizzat bize yenileme konusunda söz vermişti. Şu an taziye evimiz yenilendi. Bay-bayan taziye ağırlama salonları genişletildi. Mutfak ve lavabonun yanı sıra yemekhane ve mescit de eklendi. Binanın dış cephesi komple yenilendi, çevre düzenlemesi yapıldı. Taziyesi olan ailelerimiz, gelen misafirlerini geniş ve nezih ve temiz bir ortamda ağırlama imkanı buluyor, hiçbir şekilde sıkıntı yaşamıyorlar. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yapmış oldukları bu hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahalle sakinleri adına yürekten teşekkür ediyorum.”

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.