Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sermet Atay'dan ilçelere ziyaret

24 Haziran seçiminde MHP'den Gaziantep milletvekili seçilen Sermet Atay ve beraberindekiler, teşekkür ziyareti için Oğuzeli, Karkamış ve Nizip ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2018 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:37
Kaynak: İHA
Sermet Atay'dan ilçelere ziyaret

Atay, ziyarette partililerle sohbet ederek, yapacakları çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi, kapısının 24 saat açık olduğunu, halktan ve teşkilattan uzak siyaset yapmayacağını yineledi.,

Atay sırasıyla Oğuzeli MHP ilçe başkanlığında belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç, Karkamış'ta MHP ilçe başkanı M. Seydi Yılmaz, Nizip'te Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz, Nizipli işadamı Mehmet Aslan, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve yönetim kurulu üyeleriyle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Partililer le de bir araya gelen Sermet Atay, "MHP tüm anket kuruluşlarını yanıltmış ve beklenmedik bir başarıya imza atmıştır. Bunu siz ülküdaşlarımızın onurlu duruşu sayesinde başardık. Çünkü bu davanın mensupları ülkesine karşılıksız sahip çıkmaktadır" dedi.

Seçim çalışmaları sırasında Milliyetçi hareket ve ülkücü gençlerle yaşadıklarını anlatan Sermet Atay, cebinde dolmuş parası bile bulunmayan, ancak partiye hizmet etmek, flama asmak için yaya olarak teşkilatlara gelen dava arkadaşlarını unutmayacaklarını vurgularken, "Birilerinin 'Bu teşkilat bitti' dediği noktada yanımızda olan kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Partimizde önce onların sorunları çözülecek, onların menfaati ön planda tutulacak. Şu bir gerçek ki bugün bu davayı satıp gidenler, geçmişte partimizden en çok nemalananlardır. Teşkilatlarımızın en üst seviyelerinde görev alanlarımızdır. Partimizde kalanlarımız da hiç menfaat beklemeden devletine, milletine ve davasına sahip çıkanlarımızdır. Bu yüzden bu arkadaşlarımızı hiçbir zaman göz ardı edemeyiz. Şimdi ben değil biz zamanı. El ele vererek MHP'nin çıtasını daha yükseklere taşıyacağız" diye konuştu.

Atay, Nizip Ziraat Odası ziyaretinde ise başkan Sıddık Durmaz ve yönetim kurulu üyelerinden sorunlar hakkında bilgi aldı, Sermet Atay,''Çiftçi dostuyum, bu topraklara yabancı değilim. Çiftçilik yaptım bilirim. Sorunlarınızın çözümü noktasında yanınızda olacağım'' dedi.

NİZİP TİCARET ODASI'NA ZİYARET

MHP Milletvekili Sermet Atay, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan NTO Başkanı Mehmet Özyurt yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gaziantep Milletvekili Sermet Atay'a yeni görevinde başarılar dileyen NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Sermet Atay'ın Milletvekili seçilmesi Gaziantep ve Nizip adına sevindirici bir durum olmuştur. Bundan sonraki çalışmalarımızda ülkemizin bölgemizin ve Nizip'in menfaati için milletvekilimizin takipçisi olacağız. MHP Gaziantep milletvekili oldunuz ancak bizler sizi bir Nizip milletvekili olarak kabul ediyoruz, bu yüzden sizden beklentilerimiz yüksek olacaktır. İlçemizin bölgemizin bir sorunu olduğunda ilk arayacağımız çözüm bulmaya çalışacağımız kişilerden birinin siz olacağınızı belirtmek isterim. Bize yardımcı olacağınızdan zaten hiçbir zaman şüphemiz olmamıştır, olmayacaktır da çünkü sizleri yıllardır tanıyoruz. Ben bu vesile ile şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına Gaziantep Milletvekilliğinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diler görevinizde başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise 24 Haziran seçimlerinin tamamlanması ile birlikte 27. Dönem Milletvekili olduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Cumartesi günü yemin ederek görevimize başlayacağız. Bizlere destek veren veya vermeyen ancak çorbada tuzu olan herkese makamında iade-i ziyaret yaparak teşekkür etmek istedik. Öncelikle şunu belirtmek isterim Mehmet Özyurt Başkanım geçmişte siyaset yaptığım yol arkadaşım. Gerçekten dürüst kaliteli ve memleketine hizmet etmeye çalışan değerli bir dostumdur. Bundan sonrada inşallah hep beraber ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Kendimi biraz da Nizip'li olarak görüyorum çünkü önceki görevimden dolayı Barak kültürüne ve çevresine yabancı değiliz. Bu sebeple buraya özel bir yakınlığımız bulunmaktadır. Nizip'e hizmet etme ve sorunlarına çözüm bulma noktasında MHP Gaziantep Milletvekili ve cumhur ittifakı olarak her zaman Nizip'in yanında olacağız. Bizim yapabileceklerimizi yazılı veya sözlü olarak bize bildirirseniz sizlere daha faydalı oluruz. Çünkü en net ve doğru bilgi kaynağımız odalarımızdır. Bu vesile ile bizleri kabul ettiğiniz ve destekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan ziyarete Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit, Osman Alpaslan, Mustafa Kaya, NTO Meclis Üyesi Necdet Başeğmez ve MHP heyeti üyeleri de katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.