Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi Evi’nin hoşgörülü muhtarı

Nizip’in örnek muhtarı, anlamlı hizmetleri ile mahalle sakinlerinin yüzünü güldürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2019 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 16:06
Kaynak: İHA
Sevgi Evi’nin hoşgörülü muhtarı

Temel Mermer, muhtarlığa seçildiğinden bu yana işi sadece resmi evrak veren kurum olmaktan çıkaran, mahallenin her türlü eksiği ile ilgilenen ve bu eksikleri yaptırmanın mücadelesini veren, insanların dert ve sıkıntılarını çözen bir kurum haline getiren kendisini vatandaşın hizmetine adayan, muhtarlık bünyesinde oluşturduğu Sevgi Evi ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren, bıkmadan, yorulmadan bir ekip ruhuyla çalışan bir muhtar olarak göze batıyor.

YILIN MUHTARI SEÇİLDİ

Temel Mermer hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında, köprü vazifesi görüyor. Saat ve mesai kavramı tanımadan gece-gündüz mahalle halkının sorunları çözmesiyle tanınan Mermer’in hizmetleri nedeniyle Yılın Muhtarı da seçildi.

Sevilen muhtar Mermer, “İnsanlarımızın dertleri dertleniyor, onlara yardımcı olmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Mahallemde hiç kimsenin sıkıntısı olsun istemiyorum diyor. Muhtar Temel Mermer'in kurduğu sevgi evi bir yardım kuruluş gibi çalışıyor. Artık memlekette kimin ne sıkıntısı olsa ona iletiliyor, Sadece kendi mahallesinde değil tüm mahalleler de yaşayan insanlar içinde kampanyalar düzenliyor. Hatta okullara oyuncak, kırtasiye, giyecek dağıtıyor. Muhtar Temel Mermer, “İnsanlar yaptıklarımızı görünce yüzleri gülüyor, dua ediyorlar, ben de mutlu oluyorum, bu bize yeter diyor. Ve Muhtarların siyasi görüşü olmaz fikrinden yola çıkarak herkes için hizmet üretmeye çalışıyorum hayırseverler ve hemşerilerim bize destek veriyor inşallah daha çok gayret ederek çok değişik projelerle vatandaşa hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.