Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyrantepe'ye dev ticaret merkezi

Şehitkamil Belediyesi tarafından hızla büyüyen ve gelişen Seyrantepe Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılamak adına içerisinde; market, fırın, kasap ve farklı işyerlerinin bulunduğu yeni ticaret merkezinin inşaatı hızla yükseliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:35
Kaynak: İHA
Seyrantepe'ye dev ticaret merkezi

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesindeki yerleşim yoğunluğuna bağlı olarak ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması için ticaret merkezinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 2 bin 16 metrekare alan üzerine kurulan ticaret merkezi önümüzdeki aylarda vatandaşların hizmetine sunulacak. İçerisinde; market, fırın, kasap ve farklı işyerlerinin bulunduğu ticaret merkezi yapım çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

YENİ TİCARET MERKEZİ VATANDAŞLARIN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, “Mahallemiz hızla büyüyen ve gelişen, nüfusu gün geçtikçe artan bir mahalle konumunda olduğundan dolayı ihtiyaçları da sık sık artmaktadır. Bu konuda Şehitkamil Belediyemiz meydana çıkan ihtiyaçları en kısa sürede gidermek adına mahallemize önemli yatırımlar yapıyor. Yaptığı hizmetlerden bir tanesi de şuanda çalışmalarının yapıldığı yeni ticaret merkezidir. Yapılacak olan ticaret merkezinde; fırın, market, kasap ve benzeri dükkanların yer alacağı ve vatandaşların ihtiyacını gidereceği önemli bir hizmet olacak. Bu konuda Şehitkamil Belediyesine ve Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz. Başkanımız ve ekibi, mahallemize 2014 yılından bu yana güzel hizmetler sunmaya devam ediyor. Tabi gönül ister ki tüm ihtiyaçlar aynı anda giderilsin ama gelişen bir mahalle konumunda olduğumuz için her gün farklı bir ihtiyaçla karşılaşıyoruz. Belediyemiz, elinden geldiği kadar sorunlarımızı gidermeye çalışıyor. İnşallah, mahallemize yapılacak olan bu ticaret merkezi de en kısa sürede tamamlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulur” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.