Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sigorta Cini 2018’de iki kat büyüdü

Türkiye’nin ilk perakende sigorta zinciri Sigorta Cini, 2018 yılını, bir önceki yıla göre 2 kat büyüyerek kapatacak. Türkiye genelindeki 16 ilde 37 mağazasında hizmet veren Sigorta Cini, bu yıl 90 milyon TL prim üreterek, önemli bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:20
Kaynak: İHA
Sigorta Cini 2018’de iki kat büyüdü

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, Gaziantep Yerel Basını ile bir araya geldi. Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Sigorta Cini Gaziantep Yerel Basın Buluşması’nda 2018 yılına ilişkin değerlendirmeler, 2019 yılı beklenti ve hedefler paylaşıldı. Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende sigorta mağaza zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, 2018 yılını bir önceki yıla göre 2 kat büyüyerek kapatmaya hazırlanıyor. Türkiye’de 16 ilde 37 mağazası bulunan Sigorta Cini, 2018 yılında 90 milyon TL prim üretti.

Toplantıda konuşan Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, sektöre ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecekleri belirterek, "Mahallenizin Sigortacısı sloganıyla yola çıktığımız günden itibaren yatırımlarımızı ve büyümemizi sürdürüyoruz. Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri olarak ülke genelinde yeni mağazalar açarak sigortayı hiç bilmeyen ve daha önce sigortaya sahip olmayan tüketicileri sigorta konusunda bilinçlendirmek ve böylece sektöre yeni müşteriler kazandırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir 20 sigorta şirketine ilişkin karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunduklarını kaydeden Erdem Aydınlı, “Herkesin bir sigortaya ihtiyacı var. Biz Sigorta Cini olarak halkımızı profesyonel sigortacılık hizmetlerine erişimini ulaşılabilir kılarak, bu ürünlerden faydalandırmayı hedefliyoruz” dedi.

EN AVANTAJLI KASKO & TRAFİK KAMPANYASI SİGORTA CİNİ’NDEN

Yılın en büyük müşteri kampanyasında da bahseden Erdem Aydınlı; “Sigorta Cini’nden 1 Ekim – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında her Trafik Sigortası yaptırana 15 TL, her Kasko yaptırana ise 45 TL değerinde OPET istasyonlarında geçerli yakıt puan hediye ediliyoruz. Yalnızca iki dakikada ihtiyacınız olan sigorta ürünü ile ilgili Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı teklif sunarak, hediyeli Kasko ve Trafik Sigortasıyla müşterilerimizin araçlarına tam koruma sağlamaktayız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.