Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şiir okuma yarışması düzenlendi

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in Kurtuluş'unun 97. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve liseler arası Gaziantep Savunması Destansı Şiirlerini güzel okuma yarışması düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:22
Kaynak: İHA
Şiir okuma yarışması düzenlendi

Şahinbey Belediyesi, Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmada okullar "Antepli Şahin", "Kınalı Kız", "Burası Antep", "Karayılan", "Şahinbey", "Elmalı Köprüsü Civarında", "Yurda Kavuşurken" adlı şiirleri okudular. Yarışmaya katılan öğrenciler derece elde edebilmek için şiirleri büyük bir itina ve dikkatle okuyarak dinleyicileri etkileyip jüriden puanlarını aldılar.

ŞUURLU BİR NESİL YETİŞTİRMELİYİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'in Kurtuluş'unda destansı bir mücadelenin yattığına dikkati çekerek, "25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü münasebetiyle düzenlediğimiz Gaziantep Savunması Destansı Şiirlerini güzel okuma yarışmasını ilkokul, ortaokul ve liselerarası olmak üzere üç ayrı kategoride düzenliyoruz. Bu organizasyona katılan tüm okulları kutluyorum. Mühim olan buraya gelip bu yarışmaya katılmak. Tüm yarışmacılar gönlümüzün birincisidir. İnşallah hepiniz bu yarışmada başarılı olursunuz. Hem bu yarışmada hem de hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Düzenlenen yarışmaya katılan okul öğrencileri ve eğitimciler Şahinbey Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Böyle bir organizasyon düzenlediği için öncelikle Şahinbey Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz. Bu tür etkinlikler geçmişte verilen mücadelenin yaşatılması ve gençlere aktarılması için çok önemli" diye konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.