Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınavlara Şahinbey’de hazırlanıyorlar

Şahinbey Belediyesi, kolluk kuvveti ve beden eğitimi öğretmeni olmak isteyen gençlerin umudu olmayı sürdürüyor. Gaziantep’te çok sayıda genç POMEM fiziki yeterlilik sınavlarına Şahinbey Belediyesi’nin açtığı Fiziki Yeterlilik Kurslarında hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2019 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:18
Kaynak: İHA
Sınavlara Şahinbey’de hazırlanıyorlar

Gaziantep’te Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO), Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Özel Harekat Polisliği (PÖH), Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komiser Yardımcılığı ve Komiserlik Sınavı, Astsubay ve Subay Fiziki Yeterlilik Sınavı, Bölge Klasman ve Ulusal Hakemlerin Fiziki Yeterlilik Testlerine ve Spor Liselerine Şahinbey Belediyesi Tesislerinde hazırlanan gençler, profesyonel hocalar eşliğinde eğitim alıyorlar. Şahinbey Belediyesi tarafından 2017 yılında hayata geçirilen Fiziki Yeterlilik Kursu’ndan, bu zamana kadar 1.149 vatandaş faydalanarak sınavlara girdi. Sınavlarda %95’in üzerinde başarı oranı elde edilirken, sınavlar için halen 125 kursiyer çalışmalarını hocalar eşliğinde sürdürüyor.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu hayatına yön vermek isteyen gençlere sunulan imkanlarla destek olduklarını belirterek; “Özellikle eğitime yaptığımız yatırımlarla çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olduk. Akkent Spor Köyü içerisindeki tesislerimizde gençlerimiz hayatlarına yön vermek için Fiziki Yeterlilik Kursuna katlıyorlar. Ücretsiz ve profesyonel hocalarımız eşliğinde sınavlara hazırlanan gençlerimize bizlerde Şahinbey Belediyesi olarak destek oluyoruz. 2017 yılında başlattığımız proje çerçevesinde bu zaman kadar 1.149 kursiyer eğitim alarak hayatlarına yön verdiler. Aldıkları başarılar sonrasında onlarla birlikte bizlerde mutlu olduk” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.