Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sizin de Bir Kütüphaneniz Olsun

Genç KADEM Gaziantep Elbeyli kampındaki Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’na Kütüphane yardımı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2019 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:36
Kaynak: İHA
Sizin de Bir Kütüphaneniz Olsun

KADEM Gaziantep Gençlik Komisyonu Başkanı Kübra Yılmaz başta olmak üzere yönetimi ve üyeleri ile birlikte kendi üyelerinden tedarik ettiği kitapları Elbeyli Kampındaki Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’ndaki Suriyeli öğrencilere dağıttılar. Suriyeli öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılasan genç kadem üyeleri duygulu anlar yaşadı.

Kitap dağıtımından sonra farklı kültürlerden oluşan bir yapıyı ortaya koymak maksadıyla bir tabloya bütün öğrenciler renkli boylarla parmak basarak ne kadar farklı renklerden zenginlik bir ahenk sergilediler. Öğrencilerle birlikte top oynayan Genç KADEM’liler duygulu anlar yaşadı. Başkan Yılmaz Program sonrasında ‘Buradaki kardeşlerimiz ile vakit geçirmek bizim için büyük şanstır. Onları birazcık güldürüp birazcık üzerinde tebessüm oluşturduysak ne mutlu bizlere. Biz burada kardeşlerimize kitap getirdik. Onlara bir kütüphane kurmayı planlıyoruz. Ben burada bizlerle gelen üyelerim başta olmak üzere herkese teşekkür ederim ‘’ ifadesini kullanan Yılmaz, Genç KADEM üyeleri ile birlikte kamptan ayrıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.