Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal tesislerde bağlama öğreniyorlar

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde bağlama eğitimi alan öğrenciler kendilerine sunulan imkânlardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2018 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:09
Kaynak: İHA
Sosyal tesislerde bağlama öğreniyorlar

Gençliğe ve eğitme verdiği önemle Türkiye'de örnek gösterilen belediye haline gelen Şahinbey Belediyesi, Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde geleceğin bağlama ustalarını yetiştiriyor.

ÖĞRENCİLERİMİZE SAYISIZ İMKÂNLAR SUNUYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için her çeşit imkânın sağlandığını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak, öğrencilerimizin sosyal tesislerimizde kendilerini geliştirebileceği birçok kurslar açarak hizmete sunuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendire bileceği gitar ve bağlama kurslarımız deneyimli hocalarımız eşliğinde hizmet veriyor. Bu amaçlar ve uygulamalar doğrultusunda ülkemizin geleceği için bu çalışmalara hız kesmeden devam etmeyi ve örnek olmayı hedefliyoruz." dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde bağlama eğitimi alan öğrenciler yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun sayesinde yaz tatilimizi gençlik merkezimizde dolu dolu geçiriyoruz. Bağlama kursuna sevdiğimiz için geliyoruz. Kültürümüzü yansıtan bağlamayı öğrenerek, bizden sonraki nesillerde taşımak istiyoruz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.