Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal tesislerde sağlığına kavuştu

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Binevler Sosyal Tesis 'inde spor yapan 75 yaşındaki İbrahim Şeref, 2 yıl içerisinde diyabet hastalığını yendiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:55
Kaynak: İHA
Sosyal tesislerde sağlığına kavuştu

Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde sunduğu imkanlarla vatandaşın birçok ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Binevler Sosyal Tesisi 'ne gelerek spor yapan 75 yaşındaki İbrahim Şeref, adeta gençlere taş çıkartıyor.

DÜNYADA YAN ETKİSİ OLMAYAN TEK İLAÇ SPORDUR

75 yaşındaki İbrahim Şeref, Binevler Sosyal Tesis 'inde spor yapmaya başladığı günden bu yana diyabet ve tansiyon hastalıklarında kurtulduğunu belirterek "Ben sporun faydalarına inanan bir insanım ve iki yıldır Şahinbey Belediyesi'nin spor salonunda spor yapıyorum. Ben diyabet hastasıydım ve insülin kullanıyordum. Ancak Binevler Sosyal Tesisi 'nde spor yapmaya başladıktan sonra insülin kullanmayı bıraktım. Tansiyon rahatsızlığım vardı o da düzeldi ve tüm bunların üzerine şu veciz sözü söylemek istiyorum. Dünyada yan etkisi olmayan tek ilaç spordur. 7'den 70'e herkesi Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesislerine davet ediyorum. Ayrıca bu tesisleri bizlere kazandıran başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

ÇOK İYİ DOSTLUKLAR KAZANDIM

Binevler Sosyal Tesisi 'nde sağlığının yanı sıra çok iyi dostluklarda kazandığını belirten İbrahim Şeref, şöyle devam etti; "Salona gelen 7'den 70'e herkesle aramızda bir samimiyet oluşuyor. Onlarla ve buradaki hocalarımızla bir aile gibiyiz. Bu da bizim ayrıca sosyal ortamımızı geliştiriyor" dedi.

GENÇLER TAKDİR EDİYOR

İbrahim Şeref, gençlerin kendisini azminden dolayı takdir ettiğini belirterek, "Gençler beni spor yaparken gördüğünde takdir ediyorlar. Gençlerin bu yaklaşımı beni neşelendirip daha da hırslandırıyor. Buranın artısı çok eksisi hiç yok" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.