Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Şehri Gaziantep’in spor yatırımları açılıyor

Gaziantep’te yapımı tamamlaman Öğretmen Mehmet Şahin Spor Salonu törenle hizmete açıldı. Gaziantep Valisi Davut Gül, burada, Spor Şehri Gaziantep’in spor altyapısının her geçen gün daha da iyileştiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2020 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:30
Kaynak: İHA
Spor Şehri Gaziantep’in spor yatırımları açılıyor

Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi bahçesine yapılan spor salonun açılışında konuşan Vali Gül, “20 tane spor salonu, 13 yüzme havuzu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da yapılan 22 spor salonu ile toplamda 55 adet spor tesisi yapılıyor. Hiç şüphesiz daha fazlasına ihtiyacımız var. Ama 55 tesis de azımsanacak bir rakam değil” dedi.

Gül, konuşmasında öğrencilere de seslenerek, “Sizlerin daha çok spor yapmanızı, akademik başarılarınızın yanı sıra diğer yeteneklerinizin de gelişmesini istiyoruz diyerek vefat eden öğretmenin adının yaşatılacağı spor tesisinin hayırlı olmasını diledi.

Açılışa katılan Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ise Gaziantep’e önemli spor yatırımları yapıldığını belirterek tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Vali Gül, Milletvekili Bakbak, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte spor salonunun açılışını gerçekleştirerek öğrencilerle basketbol oynadı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.