Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sucu, “Bayramın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim”

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:40
Kaynak: İHA
Sucu, “Bayramın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim”

Sucu mesajında; “Asırlardır bizleri barış, sevgi, kardeşlik, dostluk gibi en yüce değerlerin ışığında buluşturan; yüreklerimizi huzur ve dayanışma hisleriyle dolduran Kurban Bayramı’nı bir kez daha ve hep birlikte karşılamanın sevinci ve heyecanı içindeyiz.

Milletimiz son zamanlarda yalan yanlış iftiralarla sürekli tartışmalara çekilerek birlik ve beraberliğimize ortak değerlerimiz üzerinden saldırılmak istenmektedir. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bizler bayramı sevinç ve umut içerisinde kutlayarak, her zaman olduğu gibi, bugün de tüm zorluklara rağmen geleceğe umutla bakmaya devam edeceğiz.

Yaşanan ağır ekonomik kriz ve pahalılıktan dolayı bu bayram kurbanını kesemeyen vatandaşlarımıza ve yoksullarımıza paylaşmanın güzelliğiyle ulaşmalıyız, onları unutmamalıyız.

Dünyayı etkisi altına alan "Pandemi" ülkemizde etkisini azaltsa da ilimizde riskinin devam etmesi sebebiyle bu Kurban Bayramı’nda da yetkililerimizin uyarılarını dikkate alarak maske, mesafe ve hijyen kurullarına muhakkak uymalıyız.

İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde, Kurban Bayramının bütün sıkıntılara rağmen geleceğimiz açısından umut olmasını diliyor; kardeşlik, sağlık, mutluluk, huzur, barış ve adalet getirmesi ve daha nice bayramlara ulaşmak temennim ile hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor; kurbanlarımızın ve ibadetlerimizin kabulünü Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Bizlere dini bayramlarımızı özgürlük içerisinde kutlama fırsatını sağlayan başta devletimizin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

 

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.