Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sucu mazbatasını aldı

Geçen hafta üç adayın yarıştığı kongrede delegelerin çoğunluğunun oyunu alan Hayri Sucu, mazbatasını aldı. Sucu, Geçmişi geride bıraktıklarını vurgulayarak partinin başarısı için gayret edeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2020 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:20
Kaynak: İHA
Sucu mazbatasını aldı

Sucu, "Gaziantep teşkilatımızın 37. olağan il kongresini yaptık ve tekrar başkan seçildik. Artık tüm teşkilatlarımızla bir yumruk gibi olarak iktidara yürüyeceğiz. Geçmiş dönemde bazı sıkıntılar yaşandı ama biz şuan eskiye dönmek istemiyoruz. O sıkıntılar geçmişte kaldı. Örgüt gerekli mesajı vererek bize güven duydu. Bizi tekrar başkan seçti ve biz de mazbatamızı aldık. Bize bu görevi veren tüm teşkilatlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Sucu, CHP Gaziantep İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreninde ise kimse ile sıkıntıları ve dargınlıkları olmadığını, partinin başarısı için eski, yeni tüm il başkanlarının, milletvekillerinin ve diğer teşkilat üyelerinin ortak hareket edeceğini açıkladı.

Seçimi kaybederek başkanlık görevini devreden Lütfü Demir ise "Bir yıl önce sıkıntılı bir dönemde il başkanlığı görevini devraldım. Elimden geldiğince layıkıyla görevimi yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da örgütümün ve yeni il başkanımın vereceği her görevi yapmaya çalışacağım" diye konuştu. Konuşmaların ardından devir teslim töreni yapıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.