Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sumudica “Burası benim ikinci vatanım"

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marıus Sumudica, "Tekrar Türk futboluna döndüğüm için çok mutluyum." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2019 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 12:19
Kaynak: İHA
Sumudica “Burası benim ikinci vatanım"

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marıus Sumudica, "Tekrar Türk futboluna döndüğüm için çok mutluyum. Buradan ayrılırken gerçekten üzgün ayrılmıştım çünkü başarılı bir dönemim olmuştu. O yüzden üzgün ayrıldım. Burada her zaman söylediğim gibi Türkiye benim ikinci vatanım, ikinci ülkem" dedi.

"LİGDE TEK YABANCI HOCA BENİM"

Ligde tek yabancı antrenörün kendisini olduğunu da söyleyen ve transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Sumudica, "Lige 18 takımın içerisinde tek yabancı antrenör benim. Bu benim için kolay olmayacak. Bu yüzden daha fazla sorumluk alıyorum. Yeni sezon hazırlıklarına da bence biraz geç başladık ama toparlayacağız. Takıma çok yüksek seviyede oyuncular katılmak istiyoruz. O yüzden ilgilendiğimiz transferlerimiz de biraz gecikiyor ister istemez. Bu noktada taraftarlarımızın sabırlı olmasını istiyorum. Kadromuza katmak istediğimiz oyuncular Gaziantep’teki okul sıkıntısını ediyor. Bazıları şehri tanımadığı için geri duruyor. Yani çok fazla şey var ama biz yüreğiyle oynayan oyuncuları buraya getireceğiz. İlk hazırlık kampına kadar, yani ayın 14’üne 8-10 oyuncuyla anlaşmış olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR TAKIM KURACAĞIZ"

Gaziantep ekibinde iyi bir takım kuracaklarını ve tribünlerin dolacağını da iddia eden Rumen teknik adam, "Ben taraftarlarımız için takımımı her zaman kazanma üzerine hazırlayacağım. Burada ilk yapmak istediğim şey ise iyi bir takım kurup taraftarları stada çekmek. Buda iyi sonuçlarla gelecektir. Benzer durumu Kayseri’de yapmıştım. İlk başladığımızda maçlarımıza 5 bin taraftar geliyordu ama beş maç sonra 25 bin taraftar oynamaya başladık. Aynı şeyi Gazişehir'de de yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Takımın mevcut durumu hakkında da bilgi veren Rumen çalıştırıcı, yaptıklarını çalışmaların ve kampların ardından kadroyu şekillendireceklerini vurguladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.