Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig hayırlı olsun Gaziantep

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, "Gazişehir Futbol Kulübünün İstanbul'da destan yazarak Gaziantep'i Spor Toto Süper Ligine taşıdığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 11:49
Kaynak: İHA
Süper Lig hayırlı olsun Gaziantep

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, "Gazişehir Futbol Kulübünün İstanbul'da destan yazarak Gaziantep'i Spor Toto Süper Ligine taşıdığını ifade ederek, “İnançla, özveriyle, kararlılıkla kazanılan bir sonuç. Gaziantep'in ortak paydası olmayı başararak Gazişehir'i sporcularını, Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu ve ekibini, taraftarlarını, bu yola yüreklerini koyan ve Gaziantep'e iki bayramı bir arada yaşatan bütün Gazianteplileri kutluyorum. Gaziantep'e hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Gazişehir, Hatayspor'u penaltı atışlarıyla mağlup ederek şampiyon oldu ve süper lige yükseldi. Gaziantep'in süper lige yükselmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci kentin sahip olduğu birçok unvanının yanına Spor Toto 1. Lig Play-Off şampiyonu süper lig takımı unvanlarının da kazanıldığını ifade ederek "Spor dostluktur, kardeşliktir, insanlar arasında yakınlaşma ve ortak paylaşımlar açısından büyük önem taşımaktadır. Bugün Gaziantep aynı ortak paydada tek yürek olmayı başararak kentimizin özlem duyduğu süper lige çıkışımızı sağlayan kulübüne sahip çıktı. İnandı, destekledi ve bu inanç sporcularımızın da azim ve kararlılığıyla şampiyonlukla sonuçlandı. Bu tarihi zafere imza atan ve Gazianteplilere iki bayramı bir arada yaşatan Gazişehir Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu'nun şahsında Gazişehir sporcularına, taraftarlarımıza, yönetici ve teknik adamlarımıza, bu takıma inanan ve destekleyerek bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Elde edilen sonuç aynı zamanda Gaziantep'in önemli bir spor kenti olma özelliğini de tescillemiştir. Bu gururu yaşamamızı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.