Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, Başbakan ile bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:23
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, Başbakan ile bir araya geldi

Bazı proje çalışması için Ankara'ya giden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Yıldırım'a yaptığı hizmetler ve projeler hakkında bilgiler vererek, belediye başkanları ile bir toplantı yapılması talebinde bulundu. Başkan Tahmazoğlu, aynı gün Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i de makamında ziyaret etti.

Şahinbey İlçesi'nin bazı projelerini takip etmek üzere Ankara'ya giden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Grup toplantısı çıkışında Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü. Yıldırım'a yaptığı hizmetler ve projeler hakkında kısa bilgiler veren, belediye başkanları ile bir toplantı yapılması talebinde bulunan Başkan Tahmazoğlu, aynı gün Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i de ziyaret etti. Bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile görüşerek, yaptığı çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM, ÖNERİYE SICAK BAKTI

Başbakan Binali Yıldırım ile grup toplantısı çıkışında yaptığı görüşmede ilçede gerçekleştirdiği büyük projeleri anlatan Başkan Tahmazoğlu, ''Sayın Başbakanımız Milletvekilleriyle bir toplantı yapmıştı. Aynı toplantının belediye başkanlarıyla da yapılmasını talep ettik. Başbakanımız bu öneriye sıcak baktı. Önümüzdeki süreçte yapılabilir'' dedi.

BAKAN ŞİMŞEK GAZİANTEP'E GELECEK

Ankara'da Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i de ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, Gaziantep'e desteğini esirgemeyen Mehmet Şimşek ile bölge ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirterek, ''Gaziantep'e önemli hizmetleri olan Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek ile Batman ve Gaziantep başta olmak üzere bölge illerini konuştuk. İlçemizin yatırımları, projeleri ve sorunları hakkında bilgi verdim. Yakın bir zamanda Gaziantep'e geleceklerini söyledi. Çok verimli bir görüşme oldu.'' Tahmazoğlu, Gaziantep'in Ankara'da her kademe de güçlü bir şekilde temsil edildiğini ve bunun kentin hizmetlerine olumlu katkılar sağladığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.