Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, Diyanet İşleri Başkanı'na destek çıktı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu son zamanlarda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yıpratılmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:26
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, Diyanet İşleri Başkanı'na destek çıktı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın çok önemli bir kurum olduğunu belirterek sadece camilerde hizmet vermenin yanı sıra, sahaya inerek toplum yararına önemli hizmetlerde bulunduğunu açıkladı. Aynı zamanda Yurtiçi ve yurt dışında çok önemli hizmetlere imza attığını ve bu durumdan da bazı çevrelerin rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Başkan Tahmazoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekerek, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın önünü kesmeye çalışan bir takım faaliyetler var. Biz bunun farkındayız. Diyanet İşleri Başkanımızın şahsında Diyanet İşleri Başkanlığımız asılsız iddialarla yıpratılmaya çalışılıyor. Allah kendisinden bin defa razı olsun Başkanımız gerçekten ülkemiz için bir şanstır. Düşünün; bir yerde namaz kıldıran, hutbe okuyan, aynı zamanda hem alim hem de hikmet sahibi bir insan, arif bir insan. İftira ve fitneye neden olanların adalet, insanlık ve özgürlük adına söyleyecek hiçbir sözü olamaz. Ümmeti kucaklayıcı faaliyetlerden rahatsız olan ve güçlü bir Diyanet istemeyen bir takım çevreler, planlı ve koordineli şekilde Başkanımızı ve başkanlığımızı yıpratmaya çalışmaktadır. Kalbi vatan sevdasıyla atan Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Mehmet Görmez'i destekliyorum. "dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.