Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU: "HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJESİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Şahinbey Belediyemizin, Gaziantep İl Müftülüğü ile birlikte yürüttüğü " Haydi Çocuklar Camiye Namazını Kıl Puanını Topla Projesi" kapsamında düzenli olarak camiye gelen çocukları ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 06:24
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU: "HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJESİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu düzenli olarak camiye gelen çocuklarla sabah namazında bir araya gelerek çocuklara hediyeler verdi. Proje kapsamında 40 gün boyunca düzenli olarak camiye gidip namaza devam eden, 40 ayet ve hadis ezberleyerek puan toplayan 9-13 yaş arasındaki çocuklar için Mehmet Ökkeş Nacar Camii'nde ödül töreni düzenlendi.

ÇOCUKLARIMIZ MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI YETİŞİYOR

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, çocukların camiye gitmesi konusunda teşvik ettiklerini belirterek "Projeyi müftülüğümüz ile birlikte yürütüyoruz. Çocuklarımızın camiye gelişlerini teşvik etmek için düzenlenen bu proje kapsamında 40 gün boyunca sabah namazı için camiye gelen çocuklarımızı ödüllendirerek, namaza teşvik ediyoruz. Bu önemli projede emeği geçen başta İl Müftümüz olmak üzere Şahinbey İlçe Müftümüzü, hocalarımızı, cami cemaatimizi ve yavrularımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımızın vatanımız ve milletimiz için milli ve manevi değerlerimize bağlı yetişmesi açısından bu projeyi çok önemsiyoruz. İnşallah müftülüğümüzle birlikte birçok ortak projeyi hayata geçireceğiz. Özellikle camilerimizin alt katlarını okuma salonuna, kütüphaneye çevrilmesi, cemaatimizin ve bu mahalle sakinlerinin sürekli olarak gelip burayı kullanması, yaşayan camiler haline dönüşmesi için çalışmalar yapacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.