Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, "İhtiyaçlara cevap veriyoruz"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi'nin gelişen mahallelerinden olan Abdulhamit Han Mahallesine yapılan ticari işyerleri inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:18
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, "İhtiyaçlara cevap veriyoruz"

Şahinbey İlçesi'nin yeni mahallelerinden Abdulhamit Han Mahallesine yapılan ticari işyerlerinin tamamlanması için yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Abdulhamit Han Mahallesi'ne yapılan ticari alanın mahallenin ihtiyacına cevap vereceğini belirterek, "Abdulhamit Han Mahallemiz yeni kurduğumuz mahallelerden bir tanesi buradaki yapılaşmaya uygun olarak yeni yol açma, park, sosyal tesis ve ticari mekanlarla ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor. Abdulhamit Han Mahallemize yeni bir ticari mekan kazandırdık. İçerisinde market, fırın ve kasap gibi mahallenin ihtiyacını karşılayacak işyerleri yapıyoruz. Bunların yanı sıra yeni park ve yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Amacımız vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her türlü ihtiyacı anında ve yerinde karşılamak" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.