Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu lösemili çocukları ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:48
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu lösemili çocukları ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası" dolayısıyla lösemi hastası çocukları ziyaret etti. Hastanedeki lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Tahmazoğlu, okul eğitimlerini hastanede gören çocuklara oyuncak hediye edip, onlarla birlikte resim yaptı.

Buraya yapılan ziyaretlerin küçük hastaları çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, duyarlı insanlara lösemili hastaları ziyaret etme tavsiyesinde bulundu.

Yaptığı ziyaretler esnasında çocukların yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, " Her yıl Kutlanan 2-8 Kasım arası Lösemi Haftası münasebetiyle bizde Onkoloji Hastanemizde yatan hastalarımızı, çocuklarımızı ziyaret ettik. Toplumumuzda yaygın olarak görülen kanser hastaları içerisinde özellikle lösemi hastalarının sayısı oldukça fazla. Başhekimimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız hastalarımızla çok yakından ilgileniyorlar. Gaziantep'te böyle bir hastanenin bulunması büyük bir şans. Buranın yapımında emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Rabim hastalarımıza acil şifalar versin" dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Tahmazoğlu, hasta çocukların ailelerine ve hastane personeline çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.