Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, personeliyle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu aylık personel toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 02:42
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, personeliyle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, personellerin motivasyonunu arttırmak ve çalışmasında üstün başarı gösteren personelleri ödüllendirmek için her ay düzenli olarak gerçekleştirilen personel toplantısı adeta şölen havasında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan personel toplantısına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Meclis Üyeleri, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve personeller katıldı.

BİZ GENİŞ BİR AİLEYİZ

Başkan Tahmazoğlu, her ay düzenli olarak personel toplantısı düzenlediklerini belirterek, "Belediye Başkanından, yardımcılarına, meclis üyelerine, müdürlerine ve personeline kadar biz geniş bir aileyiz. Şahinbey'in bir ucundan bir ucuna vatandaşlarımızın hak ettiği, talep ettiği maddi ve manevi hizmetleri götürmek için mücadele ediyoruz. Bizi gören her işimizi takip eden melekler var. İyi veya kötü, hayır veya şer ne yapıyorsak amel defterimize yazılıyor. Bu dünyada maaşımızı alıyoruz. Ama birde bunun uhrevi ücreti var. Biz vatandaştan aldığımız vergilerle maaşlarımızı alıyoruz. Bu nedenle mesai saatleri içerisinde veya mesai saatleri dışında vatandaşa hizmet etmek bizim boynumuzun borcu" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından, ayın personeli seçilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden Zerin Kıçıkoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü'nden İdris Çolak, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nden Ömer Halit Özdemir'e birer tam altın verilirken, Fen İşleri Müdürlüğü'nden emekli olan Murat Pirbudak ve Temizlik İşleri Müdürülüğü'nden emekli olan Hasan Günaydın'a hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.