Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU, “ÜLKE OLARAK DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 şiddetinde yaşanan depremdeki can kayıplarından dolayı derin üzüntü duyduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2020 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 06:20
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU, “ÜLKE OLARAK DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ”

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak her zaman depremzede vatandaşların yanında olduklarını ve ihtiyaç duyulması halinde deprem bölgesine gönderilmek üzere ŞAHKUT ekibini hazır beklettiklerini ifade etti.

GÖREVE HAZIRIZ

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Elazığ merkezli yaşanan 6.8’lik deprem sonrası Elazığ başta olmak üzere depremden etkilenen Gazişehrimize ve çevre illerde bulunan bütün kardeşlerimize geçmiş olsun diyorum. Millet olarak bundan öncede böylesi afetleri birlik ve dayanışma içerisinde atlattık. Şu anda da ülkemiz tek yürek oldu, yaraların sarılması için büyük bir mücadele veriliyor. Şahinbey Belediyesi olarak afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarının sarılması noktasında, ilgili kurumlarla koordinasyon halinde üzerimize düşen sorumluluğu almaya hazırız. Deprem bölgesinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, enkaz altında olduğu bildirilen vatandaşlarımız için sevindirici haberler gelmesini diliyorum ” dedi.

PROVAKASYONLARA GELMEYİN

Başkan Mehmet Tahmazoğlu deprem günü bazı provokatörlerin yine iş başında olduğunu belirterek, “Yaşanan üzücü olayda bazı kendini bilmez kişiler tekrar deprem olacağı yönünde mesaj göndererek vatandaşlarımızın paniğe kapılmasına neden olmuştur. Bu provokatörlerle ilgili Emniyet Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları yaparak, vatandaşlarımızın paniğe kapılmasına neden olan kişileri yakalamış gerekli işlemleri yapmışlardır. Emniyet birimlerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını ve bu tür yalan yanlış bilgilendirmelere itibar etmemelerini istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.