Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU “VATANDAŞIMIZIN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgenin detaylarında bulunan hususlar çerçevesinde lokantalarda denetimde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2020 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:31
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU “VATANDAŞIMIZIN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüsü nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge çerçevesinde lokantalardaki masaların arasındaki mesafe ve temizlik kuralları ile ilgili denetimlerde bulunarak, iş yerleri ve üretim yapılan yerlerin temizliğine, mutfakta görev yapan personelin kıyafetlerine ve temizliğine bakıldı. Usule uygun olmayan ve eksikliği bulunan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı.

VATANDAŞIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu hassas bir dönemden geçildiğini belirterek, “Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Son günlerde ortaya çıkan Korona virüsünden dolayı hijyen kurallarına biraz daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Şahinbey Belediyesi olarak ekiplerimiz hijyenve dezenfekte konusunda çalışmalarını hassas bir şekilde sürdürürken, diğer taraftan da zabıta ekiplerimiz lokantalar, fırınlar ve gıda maddesi satan iş yerlerini aralıksız bir şekilde denetliyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı ürünler tüketmesi için belirtilen kurallara uymayan işyerlerine yönelik asla taviz vermeyeceğiz ve gerekli adımları atacağız. Korona virüs salgın riskinin gündeme gelmesiyle işyerlerindeki masalar arasındaki mesafelerin kontrolleri yapıldı. Ayrıca market ve diğer satış yerlerinde ki denetim çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.