Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, yeditepe taksi durağını ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeditepe taksi durağını ziyaret ederek, taksicilerle sohbet etti. Taksi durağında çalan telefona yanıt veren Başkan Tahmazoğlu, istenen adrese taksi yolladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:59
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, yeditepe taksi durağını ziyaret etti

Taksicilerin davetini kırmayarak Yeditepe Taksi Durağını, Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ile birlikte ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, taksici esnafıyla çorba içip sohbet etti.

TAKSİCİLİK HIZLA GELİŞİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, taksicilerin vatandaşın nabzını tuttuğunu belirterek, "Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ile birlikte Yeditepe Taksi Durağını ziyaret ederek buradaki taksici kardeşlerimizle çayımızı içip sohbet ettik. Taksici esnafı şehrimizin hem hizmetini gören, hem de nabzını tutan önemli bir esnaf kitlemiz. Şahinbey bölgesinde taksicilik hızla gelişiyor. Bu anlamda hizmet veren tüm taksici esnafımıza bol kazanç diliyorum" dedi.

TAKSİ DURAĞI SAYIMIZI ARTIRDIK

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, Şahinbey İlçesi'nde Başkan Mehmet Tahamzoğlu'nunda destekleriyle önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum. Şahinbey'de bizim 3 tane durağımız vardı. Ancak Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun da gayretleriyle bu sayıyı arttırdık. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun hizmetleri Gaziantep sınırlarını aşmış durumda nereye gitsek Şahinbey'de verilen hizmetler konuşuluyor. Ben bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na tekrar teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum "dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.