Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu'ndan öğrencilere süpriz hediye

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarılı olan öğrencileri teşvik etmek amacıyla ödüllendirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2018 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:19
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu'ndan öğrencilere süpriz hediye

Öğrencilere verdiği hediyeler ile eğitimi destekleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarının teşviki ve ödüllendirilmesi adına vermiş olduğu hediyeler halkasına bir yenisini daha ekleyerek, başarılı öğrencilere kol saati hediye etti. Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Belediyesi Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra AK Parti MKYK üyesi Hatice Merve Tatar, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

OKULUMUZU ÜÇ AYDA TAMAMLADIK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, okulun isim babasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek "Şuan bulunduğumuz okul özel bir okul. Çünkü bu okulun yapımını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan özellikle istedi ve bize üç ay içerisinde bitirme talimatı verdi. Biz de Allah nasip etti ve üç ay içerisinde bu okulumuzu tamamladık. Aynı zamanda bu güzel okulumuzun isim babası da Cumhurbaşkanımızdır. Biz kendisine ismi ne olsun dediğimizde kendisinin İstanbul İmam Hatip'ten öğretmeni olan Gaziantepli hemşerimiz rahmetli Adil Teymur'un adının konulmasını istedi. Biz de büyük bir şerefle buranın adının Adil Teymur koyduk" dedi.

"BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZE KOL SAATİ HEDİYE EDİYORUZ"

Başarılı öğrencileri ödüllendirmeye her zaman devam edeceklerini de vurgulayan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Bugün burada başarılı öğrencilerimize kol saat hediye ediyoruz. Başarılı olan okul birinci, ikinci ve üçüncüsü olan öğrencilere aralarında laptop, spor ayakkabısı, bisiklet gibi çok güzel hediyeler veriyoruz. Yani, çalışmak öğrencilerimizden hediyesi bizden diyoruz. Biz öğrencilerimizden daha çok çalışıp, daha çok gayret etmelerini istiyoruz" diye konuştu.

HAK YOLUNDAN AYRILMAYIN

AK Parti MKYK üyesi Hatice Merve Tatar, öğrencilere bulundukları yerin ne kadar önemli olduğunu belirterek, "Şahinbey Belediyesi Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu çok güzel imkanlara sahip bir okul. Yürüdüğünüz yolun kıymetini bilin ve her zaman HAK için adım atın. Sadece okulunuzda değil çevrenizde de sevilen sayılan insanlar olun. Çünkü ne kadar çok gönülle dokuna bilirseniz Allah katında o kadar çok gönülle dokunmuş olacaksınız. Geleceğin. milli eğitim müdürleri, belediye başkanları ve milletvekilleri olacak olan sizleri Allah'ım hak yolundan ayırmasın" dedi.

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, eğitime destek olduğu için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Çok zor bir ilçede görev yapıyoruz. Şahinbey, 18 büyükşehirden 60 tane ilden daha büyük olan Türkiye'nin en büyük ilçesi. Başkanımız tüm varlığı ile Şahinbey İlçesi'ne Milli Eğitim Müdürü gibi eğitime destek veriyor. Başkanımıza eğitimle ilgili bizlere bu kolaylıkları sağladığı ve her zaman yanımız da olduğu için kendisine ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

BAŞKANIMIZIN OKULUMUZDA BÜYÜK EMEĞİ VARDIR

Şahinbey Belediyesi Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Kartal, "Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu okulumuzun yapılırken her aşaması ile yakından ilgilenmiştir. Okulun yapımından sonra Cumhurbaşkanımızın İstanbul İmam hatip Lisesi'nde öğretmeni olan Adil Teymur hocamızın ismini de okulumuza vererek vefa duygularını bu şekilde tamamlamış oldular. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti MKYK Üyesi Hatice Merve Tatar ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe başarılı öğrencilerini saatlerini hediye etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.