Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu'ndan önemli bir hizmet daha

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı önemli projelerle Şahinbey İlçesi'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:40
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu'ndan önemli bir hizmet daha

Şehreküstü Mahallesi'nde yaptığı restorasyon çalışmaları ile tarihe ışıktutan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehreküstü 'ye yapılan aşevi ve taziye evi inşaat çalışmalarını ekibiyle birlikte inceledi.

MAYIS AYINDA BİTECEK

Tarihi dokusuyla herkesi büyüleyen Şehreküstü semtine aşevi ve taziye evi yaptıklarının müjdesini veren Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Şehreküstü semtimizde daha önce çok düzensiz bir yapı içerisinde bulunan aşevini yıktık şimdi yerine çok daha güzel geniş bir aşevi inşa ediyoruz. Ayrıca, Şıh Camisine sabah gelip sabah namazı kılanlara Şahinbey Belediyesi olarak, ücretsiz çorba ve çay ikramımız olacak. İnsanların sabah namazında bir araya gelerek bu tarihi bölgemizi tanımasını istiyoruz. Aşevinin üzerine de taziye evi ve kuran kursları olacak. Taziye evleri bölgemizde çok büyük bir ihtiyaç haline geldi. Taziye evinin dış yapısı da buranın tarihi dokusuna uygun bir şekilde inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunulacak" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.