Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tanrıöver, ‘Projesi olan tek partiyiz’

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Hakan Tanrıöver, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirtirken, “Türkiye’nin sorunlarını çözecek, çözüm önerisi ve projeleri olan tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 17:04
Kaynak: İHA
Tanrıöver, ‘Projesi olan tek partiyiz’

YENİ BİR MİLLİ MÜCADELE

Türkiye’nin yeni bir Milli Mücadele ile karşı karşıya olduğunu ifade eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Hakan Tanrıöver, yeni dönemi, “Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet’in kuruluş dönemlerine benzetti. Tanrıöver, “Türkiye tarihinin en önemli dönemeçlerinden birinde bulunuyor. Adeta Selçuklu’nun, Osmanlı’nın ve Cumhuriyet’in kuruluş dönemlerinde olduğu gibi. Türkiye, Ön Asya’da zafere karşı ilerleyen savaşın en ön cephesinde yer alıyor. Bu yeni bir Milli Mücadeledir. Bu topraklarda ya var olacağız ya da yok olacağız. Dolayısı ile biz de bu süreçte aziz milleti parlamentoda temsil etmenin onuruna talibiz. Türkiye için yeni bir dönem başlıyor. Parlamento yeni dönemde daha da güçlenecek ve parlamenterler asli görevine dönüşecek” diye konuştu.

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

Tanrıöver, 24 Haziran’dan sonra Türkiye’nin yeni bir hükümet sistemi ile yönetileceğini belirtirken, şöyle devam etti: “Türkiye’nin gelenek ve göreneklerine, ekonomik ve sosyal yapısına, binlerce yıllık devlet geleneğine en uygun sistem Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin gelişimi her alanda ivme kazanacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye, Anadolu’da siyasi bütünlük ve iç birlik sağlayacaktır. Artık ülkemizin koalisyonlarla, hiziplerle, çekişmelerle kaybedecek zamanı yoktur. Güneyimizde bir savaş yaşanıyor. Sınırlarımızda bir PKK devleti kurulmak isteniyor. Bu hain planlara ve Türkiye’nin geleceğine ilişkin somut çözüm önerisi olan tek lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

DİĞERLERİ HÜKMEN MAĞLUP

Türkiye siyasetine baktığımızda, ülkemizi her anlamda ileriye götürecek olan tek liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğu açıkça görülmektedir. Recep Tayyip Erdoğan dışındaki Cumhurbaşkanı adaylarının söylemlerine baktığımızda, ‘Yıkacağız, bozacağız, yok edeceğiz’ siyaseti yapıyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, ‘Yapacağız, geliştireceğiz, büyüteceğiz’ diyor. Diğer adaylar milletin derdine çare olacak, ülkenin sorunlarına çözüm getirecek hiçbir projeyi ortaya koyamıyorlar. Bu milletin derdi ile dertlenen, ülkemizi uluslararası arenada başarı ile temsil eden tek lider Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan milleti ve Anadolu’yu temsil ettiği için diğerleri hükmen mağluptur.”

TÜM MAZLUMLARIN UMUDU

Tanrıöver, Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece ülkemizde yaşayanların değil tüm insanlık coğrafyasının umudu olduğunu ifade etti. Tanrıöver, şunları söyledi: “Recep Tayyip Erdoğan, Dünyanın her tarafına verilecek mesajları olduğunu ortaya koyan bir lider. Bakın milletimiz, son 16 yılda Afrika’da 1,5 milyon insana katarakt ameliyatı yaptırarak gözlerini açtı. Suyu kuyuları ile bir kıtayı kurtardı. Kan ve gözyaşının olduğu her yerde Türkiye mazlumların yanında yer aldı. Bu nedenle 24 Haziran seçimleri dünyadaki tüm mazlumlar için de büyük önem taşıyor. Tüm dünya mazlumlarının gözü kulağı, umudu Türkiye’de, Recep Tayyip Erdoğan’da. Böyle bir ortamda hata yapmamak gerekiyor. Elbette ülkemizin problemleri var. Ancak, bu problemleri çözecek lider Erdoğan ve AK Parti’dir.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.