Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşdoğan ittifakı anlatıp oy istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Adayı Uzm. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kapı kapı dolaşan Taşdoğan, Cumhur İttifakı ve MHP’ye oy istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 03:34
Kaynak: İHA
Taşdoğan ittifakı anlatıp oy istiyor

24 Haziran’da yapılacak olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler kapsamında çalışmalarına aralıksız devam MHP Gaziantep Eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Uzm. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, çalışkan profilini devam ettiriyor. Vatandaşın olduğu her alanda görünen Milletvekili Adayı Taşdoğan, herkesle tek tek kucaklaşıyor.

“HER ZAMANKİ GİBİ GAZİANTEP’İN SESİ OLACAĞIM”

İl Başkanlığı döneminde haftalık düzenlediği basın toplantıları ile şehrin nabzını belirleyen ve Gazianteplilerin sorunlarını dile getiren Taşdoğan, bu düsturu devam ettireceğini ifade etti. Gaziantep’in sesi olduklarını vurgulayan MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Uzm. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, “Biz hep Gaziantep’in ve Gazianteplinin yanında yer alarak, onların sorunlarına çözüm arayan bir politikayla hareket ettik. Dilimiz döndüğü, gücümüz yettiğince de sorunların takipçisi olduk. Şimdi aynı düsturu, inşallah seçilirsek, Milletvekilliği dönemimde de uygulayacağım. Bana güvenen hemşehrilerimi asla mahcup etmeyip, Gazi şehrimizin meclisteki sesi olacağım. Seçim süreci boyunca tüm partililerimiz ve adaylarımızla el ele çalışarak, hep birlikte MHP’yi başarıya ulaştıracağımıza inanıyorum. Aday olan veya olamayan tüm arkadaşlarımız ve ülküdaşlarımızla birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergileyeceğiz” diye konuştu.

“İNANIYORUM Kİ GAZİANTEPLİ BİZİMLE YÜRÜYECEKTİR”

Seçim gezileri esnasında vatandaşlarla sohbet ederek Cumhur İttifakı’nı anlatıp MHP’ye oy istediklerini ifade eden MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Taşdoğan, “ Bu ittifakının sebebinin, günlük oy hesapları değil, ülkenin geleceğine yönelik ortak idealler ve hedefler olduğunu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Çünkü biz inandığımız yol ve doğrulardan hiçbir zaman sapmadık. Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş’in idealleri ile Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin her zaman yanında durduk. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sistem değişikliği önerisi, ittifak önerisi ve erken seçim önerisi birbirini tamamlayan ve milli hassasiyetleri gözeten önemli bir adımdır. Milletimizin 15 Temmuz'da gösterdiği milli birlik ve beraberlik bu ittifakın temellerini attı. Yenikapı ruhu bu ittifakın ilkelerini de oluşturdu. Şimdi ise inanıyorum ki, yine millet bu ittifakı seçecektir. Gaziantepli bizimle yürümeye devam edecektir” şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.