Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAŞDOĞAN’DAN ‘AŞI’ ÇAĞRI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ‘Aşı reddi’ konusunu TBMM gündemine taşıyarak vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:39
Kaynak: İHA
TAŞDOĞAN’DAN ‘AŞI’ ÇAĞRI

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda aşılama oranındaki düşüşe değinerek, Türkiye’de yeteri kadar aşı olduğunu ifade etti.

Gazianteplileri ve tüm vatandaşları doktor vekil olarak aşı olmaya davet eden MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan, “Covid–19 Küresel Pandemi Süreci gölgesinde geride bıraktığımız birinci yılda, geliştirilen çeşitli aşılar Dünya’nın farklı ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de uygulanmaya devam etmektedir. Bu aşamada ise tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de en önemli sorunlardan biri de ‘aşı reddi’ konusu olarak karşımıza çıkmaktadır. ‘Aşı reddi’ sonuç olarak aşılamadaki gecikmelere veya önlenebilir salgının sürmesine sebep olmaktadır. Seçim bölgem Gaziantep başta olmak üzere, vatandaşlarımızın aşılanmasındaki oran düşüş göstermeye başlamıştır. Ülkemizde ve Gazi şehrimizde yeteri miktarda aşı bulunmaktadır. Bu sebeple aşı sırası gelen tüm vatandaşlarımıza ‘Aşı reddi’ yapmak yerine, bir hekim vekil olarak çekinmeden aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.